VO2 Sport » O nas

O nas

VO2 Sport ponuja izbor visokokakovostne športne prehrane in dodatkov tako za profesionalne športnike in rekreativce kot tudi za tiste, ki niso neposredno zavezani k športu in si želijo svojo prehrano zgolj obogatiti s kvalitetnimi prehranskimi dodatki, vitamini in minerali … . Ponujamo tudi prehransko linijo za boljše uspehe pri hujšanju.

V VO2 Sport se zavedamo, kako zelo pomembno je kakovostno, neoporečno in uravnoteženo prehranjevanje v vsakdanjem življenju, še bolj pa v napornem procesu treninga in tekmovanj, zato imamo v svojih ponudbi le produkte priznanih in najboljših evropskih proizvajalcev, ki s svojo lastno proizvodnjo v EU ustrezajo vsem najvišjim kriterijem EU (pa tudi vsem antidopinškim) in so s svojo dejavnostjo ekološko osveščeni in zeleno naravnani.
V naši ponudbi sta to dva vrhunska angleška proizvajalca športne prehrane: Reflex Nutrition in OTE Sports.

Smo ekipa prehranskih svetovalcev in športnikov, ki se ves čas izobražujemo in sodelujemo tudi z drugimi prehranskimi svetovalci in dietetiki, fitnes in tekaškimi trenerji in smo usposobljeni, da vam lahko svetujemo.

S svojo dejavnostjo želimo tudi promovirati zdrav, aktiven način življenja, zdrave prehranjevalne navade in skrb za kakovostno hrano ter pozitiven odnos do okolja.