Reflex Micellar Casein 909g

Kazein je kvaliteten nadomestek visoko beljakovinskega obroka. Mlečne beljakovine zelo počasi sproščajo aminokisline v telo, zato je najbolj primeren je za zadnji obrok v dnevu.

Počisti

Cena: 35,90 

Opis

► Beljakovine s počasnim sproščanjem aminokislin
Visoka vsebnost glutamina!
► Idealno za daljša časovna obdobja med obroki
Micelarna oblika proizvodnje z ultra-filtracijo pri nizki temperaturi

Zaradi edinstvene prebavljivosti, mlečne beljakovine (kazein) zelo počasi sproščajo aminokisline v telo. V želodcu ustvarijo gel, ki upočasni prebavni sistem in s tem prebavo beljakovin. To je idealno za takrat, ko potrebujete daljšo in postopno podporo beljakovin. Reflex Micellar Casein je izdelan s postopkom ultra-filtracije posnetega mleka, ki odstrani presežno maščobo in laktozo.

V raziskavi, ki je potekala pod nadzorom Dr. Yves Boire so raziskovali razliko med kazeinom in sirotkinimi beljakovinami. Testni subjekti so zaužili sirotkine ali mlečne beljakovine. Raziskovalci so opazovali učinek sproščanja aminokislin v roku sedmih ur po zaužitju. Ugotovili so, da imata ta dva različna vira beljakovin zelo različne učinke na regeneracijo in rast mišičnega tkiva.
Reflex Micellar Casein je kot obrok beljakovin idealen za zadnji obrok pred spanjem. Deluje po principu TIME RELEASE, ter s tem omogoča telesu idealno enakomerno dobavo nujno potrebnih aminoksilin za regeneracijo in rast mišičnega vlakna preko noči.

Rezultati raziskave:
– Kazein je preprečil 34% več razpada mišičnih proteinov, kot sirotkine beljakovine,
– Koncentracija aminokislin v krvni plazmi skozi čas sedmih ur je bila opazno višja pri tistih, ki so zaužili kazein, kot pri ostalih subjektih,
– Koncentracija aminokislin v krvni plazmi je neverjetno padla po treh urah v tisti skupini, ki je zaužila sirotkine beljakovine

Razlog za tako počasno sproščanje aminokislin v telo pri kazeinu je v njegovi edinstveni prebavljivosti.

Zaradi vseh naštetih ugotovitev, ima Reflex Micellar Casein edinstveno sestavo (80% mlečnih beljakovine in 20% sirotkinih beljakovin), kar pomeni da vsebuje pozitivne lastnosti obeh beljakovinskih virov. Kazein v Reflex Micellar Casein je pridelan samo iz svežega posnetega mleka. Izdelku so dodani tudi Lactospore® probiotki, ki povečajo izkoristek zaužitih beljakovin in ugodno vplivajo na prebavni sistem.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

Dodatne informacije

Okus

, ,

Reflex Micellar Casein hranilne vrednosti

45 g 100g
Energija (KJ) 672 1492
Energija (kcal) 158 352
Beljakovine 35 g 78 g
Ogljikovi hidrati 2.8 g 6.2 g
od tega sladkorji 1.2 g 2.6 g
Maščobe 0.6 g 1.3 g
od tega nasičene 0.4 g 0.8 g
mono-nenasičene 0.2 g 0.4 g
poli-nenasičene sledi sledi
Vlaknine 0.7 g 1.6 g
Natrij 0.09 g 0.2 g
Nadomestne soli 0.23 g 0.51 g
Laktoza 1.2 g 2.6 g
Probiotiki (Lactospore) spor 90.000.000 200.000.000

Povezava do originalne deklaracije (v angleščini)>>>

Kazein je zelo primeren za kvaliteten nadomestek visoko beljakovinskega obroka. Najbolj primeren je za zadnji obrok v dnevu, saj telesu zagotovi popolno amino-kislinsko podporo za regeneracijo in rast mišic med spanjem.

Zmešajte eno serviranje 33g (dve merice) s 400ml vode ali posnetega mleka.

909g; zadostuje za 27 serviranj.