fbpx

B&F Whey Perfection proteini

Po neodvisni raziskavi, kjer je sodelovalo več kot 10 000 uporabnikov beljakovin je B&F Whey Perfection dobil najvišjo oceno pri sirotkinih proteinih (9.3 od 10).

Počisti

Cena: 44,90 

Opis

Body & Fit® Whey Perfection sirotkini proteini imajo najboljše razmerje med kakovostjo, okusom in ceno. Vsebujejo najmanj 23 gramov visoko kakovostnih sirotkinih beljakovin, 3,6 gramov glutamina in več kot 5 gramov BCAA na 28g merico praška.

► Najvišja ocena kupcev v Evropi 9.3/10!

► Brez dodanih sladkorjev.

► Izjemno nizka vsebnost OH in maščob.

► Koncentrat sirotke, izolat sirotke in hidrolizat sirotke.

B&F Whey Perfection vsebuje samo najboljše, najčistejše in naravne beljakovine iz sirotke od vodilnega evropskega proizvajalca beljakovin. Proizvodni proces s tehnologijo membranske filtracije pri nizki temperaturi zagotavlja, da se naravna struktura proteinov v celoti ohrani. To pomeni, da imajo zaužite beljakovine visoko biološko vrednost in polni izkoristek, ko jih popijete po vadbi ali kot nadomestek beljakovinskega obroka.

Struktura sirotke v Whey Perfection

Koncentrat beljakovin iz sirotke – proteini sirotke, ki so zelo čisti in se hitro absorbirajo. Vrhunska kakovost se ohrani skozi ultra filtracijo surove sirotke. Ultra filtracija je proizvodni proces, ki uporablja tehnologijo membranske filtracije pri nizkem tlaku in temperaturi, ki zagotavlja, da so proteini popolnoma nedenaturirani, popolnoma naravni in nepoškodovani.

Hidrolizat sirotkinih beljakovin – Sirotkin hidrolizat je sestavljen iz  peptidno vezanih aminokislin, kar pomeni da so že delno prebavljene in tako še hitreje pridejo v utrujene mišice.

Izolat beljakovin iz sirotke -izolat sirotkinega proteina naravno vsebuje kar 92% beljakovin. Izolat sirotkinega proteina je beljakovina z najvišjo vsebnostjo beljakovin. Izolat sirotke na splošno velja za najbolj kakovostno in najdražjo obliko beljakovin sirotke.

Dodatne informacije

Okus

, , , , , , ,

Količina

10 x 28g, 2270g

B&F Whey Perfection hranilne vrednosti*

28 g 100g
Energija (KJ) 402 1682
Energija (kcal) 112  471
Beljakovine 22.5 g 80.4 g
Ogljikovi hidrati 1.7 g 5.9 g
od tega sladkorji 1.4 g 5.1 g
Maščobe 1.7 g 5.9 g
od tega nasičene 0.6 g 2.1 g
Vlaknine 0.4 g 1.6 g
Soli 0.13 g 0.47 g

*Sestava okusa Kokos. Sestava se glede na okus razlikuje. V tabeli vidite sestavo po posameznih okusih (v angleščini)

Sestavine: koncentrat sirotkinih beljakovin, izolat beljakovin sirotke, hidrolizat sirotkinih beljakovin, mleko, emulgator (sojin lecitin), guar gumi, hidrolizat sirotkinih beljakovin, dekstrin, sladila (sukraloza, acesulfam-K)

 

Zmešajte 28 g praška (1 priložena merica) z 250 ml vode ali posnetega mleka. Priporočamo uporabo po športni aktivnosti ali kot nadomestek beljakovinskega obroka. Uporabite do največ 3 serviranja dnevno.

2270g (81 serviranj); Izberete lahko tudi opcijo mešano, kjer dobite 10 različnih okusov pakiranih v posameznih paketkih za enkratno uporabo (10 x 28g).