fbpx

Reflex RECOVER & REFUEL 1200g NOVO!

Regeneracijski napitek za hitro regeneracijo po vsakem športnem treningu. Razmerje 2:1 med ogljikovimi hidrati in beljakovinami je idealno za obnavljanje zalog ogljikovih hidratov in zagon procesov za obnovitev utrujenih mišic.

Počisti

Cena: 33,90 

Opis

► Za vzdrževanje mišične mase in hitro regeneracijo

► Enostavni in kompleksni ogljikovi hidrati za obnavljanje mišičnega glikogena

► Vitamin B12 prispeva k normalni energijski presnovi in zmanjšanju utrujenosti

► Dodana aminokislina L-glutamin in D3 vitamin

Kaj je Reflex Recover & Refuel?

Recover & Refuel je regeneracijski napitek iz beljakovin in ogljikovih hidratov za uporabo takoj po koncu treninga. Razmerje 2:1 omogoča hitro in počasno sproščanje ogljikovih hidratov in beljakovin, kar je idealno za celovito okrevanje energijskih zalog (glikogena) ter vzdrževanje ali povečevanje mišične mase. Dodano ima tudi aminokislino L-glutamin in vitamine D3 in B12, ki pripomorejo k še hitrejši in bolj kakovostni regeneraciji.

Uporabljene sirotkine beljakovine so pridobljene iz mleka krav naravne pašne reje, ki so rejene brez antibiotikov in dodajana hormonov, kar poleg boljše biološke vrednosti pripomore tudi k večji količini koristnih omega 3 maščobnih kislin in CLA.

Za koga je?

Recover & Refuel je odlična rešitev za vsakogar, ki želi hitro napolniti glikogenske zaloge (izgubljeno energijo med vadbo) in utrditi mišično maso ter zmanjšati utrujenost po intenzivni telesni vadbi. Pripravljen napitek je primeren tudi za vegetarijance.

Recover & Refuel vsebuje dve vrsti sirotkinih beljakovin (izolat in hidrolizat). Hidrolizat beljakovin iz sirotke je obdelan z encimi (hidroliziranimi). To pomeni, da je že delno prebavljen in da so vezi med aminokislinami delno zlomljene. Posledica je hitrejša absorpcija v krvni obtok in hitrejša regeneracija.

Vsebuje tudi preproste in kompleksne ogljikove hidrate, ki spodbujajo hitro in postopno obnovo zalog glikogena v mišicah. Dodane BCAA aminokisline in L-glutamin skupaj vitaminom B12 še dodatno pripomorejo k zmanjšanju utrujenosti.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

Dodatne informacije

Okus

,

Reflex Recover & Refuel Hranilne vrednosti

60 g 100 g
Energija (KJ) 901 1501
Energija (kcal) 2012 345
Beljakovine 18 g 30 g
Ogljikovi hidrati 32.4 g 54 g
od tega sladkorji 11.4 g  19 g
Maščobe 0.8 g 1.4 g
nasičene 0.5 g 0.8 g
mono-nenasičene 0.3 g 0.5 g
poli-nenasičene 0.1 g 0.2 g
Vlaknine 1.6 g 2.7 g
Soli 0.66g 1.00 g
Vitamin D3 10 ug 16.7 ug
Vitamin B12 12.5 ug 20.8 ug
L-Glutamin 1.000 mg 1.666 mg

Sestavine:
Maltodekstrin, Sirotkine beljakovine (Sirotkini Proteinski Izolat (MLEKO), Emulgator (sojin Lecitin)), Dekstroza, Sirotkin Hidrolizat DH 30% (MLEKO), Kakav v prahu (samo okus čokolade), Arome, L-Glutamin, Zgoščevalec, Morska sol, barvila (kakavov prah, karoteni (samo okus slani arašidi s karamelo), sladilo (sukraloza), vitamin D3 (holekalciferol), vitamin B12 (metilkobalamin).

Za alergene glej sestavine, ki so navedene v krepkem tisku. Lahko vsebuje gluten in / ali jajce

Zmešajte 60 g (približno štiri 25 ml priložene merice) z 300 ml vode in popijte čim prej po koncu vadbe.

1200g zadostuje za 20 serviranj.