B&F Magnezij v tekočini – ampulah

Proizvajalec:Body&Fit

9,90 

Za preprečevanje krčev. Magnezij v tekoči obliki pakiran v ampule za enkratno uporabo.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

► 300 mg magnezija na 25ml ampulo.

► Pomemben mineral za optimalno delovanje mišic in zdrave kosti.

► Zmanjšuje utrujenost in podpira energijsko presnovo.

► Zelo prijeten okus pomaranče. Pakirano po 7 ampul.

Mnogim športnikom in rekreativcem primanjkuje magnezija, ki je pomemben pri proizvodnji energije in sodeluje v več kot 300 reakcijah v telesu.

Proizvajalec

Body&Fit

Body&fit športna prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na

”Več...”

proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Vodi jih preprosto prepričanje - življenje je v formi je srečnejše, zdravo in samozavestno. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

Skupaj smo močnejši. Zato se je Body&Fit leta 2017 odločili, da se pridruži podjetju Glanbia Performance Nutrition (GPN) - globalnemu vodilnemu podjetju v prehrambeni industriji, znanem po vodilnih svetonih blagovnih znamkah, kot so Optimum Nutrition, Slimfast in BSN. S to združitvijo so pridobili dostop do najboljših virov beljakovin in ostalih surovin, ki jih uporabljajo v proizvodnji proteinov, vitaminov, napitkov in druge prehrane.

”...manj”

Na eno ampulo: 300mg magnezija.

DEKLARACIJA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Body&Fit LIQUID MAGNESIUM (tekoči magnezij v ampulah z aromo pomaranče in s sladilom). NETO KOLIČINA: 7 ampul. SESTAVINE (na ampulo 25ml): magnezij (300mg),voda, magnezijev glicerolfosfat,regulator kislosti (jabolčna kislina, natrijev citrat),sredstvo za zgoščevanje (mikrokristalinska celuloza,natrijeva karboksi metil  celuloza,tragakant), konzervans (kalijev sorbat), aroma pomaranče, barvilo (karoteni), sladilo (skuraloza). VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: označen na embalaži. Serija (lot) je označena na embalaži. NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte 1 ampulo  dnevno. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. POZOR! Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Hraniti  v suhem in hladnem prostoru, nedosegljivo otrokom. PROIZVAJALEC: Body& Fit,Nizozemska. UVOZNIK & DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Ena ampula dnevno. Magnezij priporočamo pred/med naporno športno vadbo.

7 x 25ml ampul. Okus pomaranča.