B&F Magnezijevo Olje v spreju

Proizvajalec:Body&Fit

11,90 

Čist magnezij v pršilki. Najboljši izdelek za hitro in učinkovito absorbiranje magnezija skozi kožo.

Ni na zalogi

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Kategorija: Oznak: , , ,

Opis

Čist magnezij v pršilki. Najboljši izdelek za hitro in učinkovito absorbiranje magnezija skozi kožo. Primerno za uporabo po celem telesu. Skozi kožo se Mg zelo učinkovito absorbira direktno v mišična vlaka in ne obremenjuje gastrointestinalni trakt.

Značilnosti:

Magnezijev sprej z 31% magnezijevega klorida.
Takojšnja absorpcija skozi kožo.
Brez obremenitve gastrointestinalnega trakta.
Magnezij sprostite mišice.
Idealno za uporabo po športu ali pred spanjem.

VO2 Športna Prehrana & Oprema - body fit logoBody & Fit blagovna znamka športne prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

Proizvajalec

Body&Fit

Body&fit športna prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na

”Več...”

proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Vodi jih preprosto prepričanje - življenje je v formi je srečnejše, zdravo in samozavestno. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

Skupaj smo močnejši. Zato se je Body&Fit leta 2017 odločili, da se pridruži podjetju Glanbia Performance Nutrition (GPN) - globalnemu vodilnemu podjetju v prehrambeni industriji, znanem po vodilnih svetonih blagovnih znamkah, kot so Optimum Nutrition, Slimfast in BSN. S to združitvijo so pridobili dostop do najboljših virov beljakovin in ostalih surovin, ki jih uporabljajo v proizvodnji proteinov, vitaminov, napitkov in druge prehrane.

”...manj”

Sestavine: voda, magnezijev klorid (31%), magnezijev sulfat, magnezijev oksid.

Magnezij nanesite na kožo in rahlo masirajte. 10 minut po uporabi lahko kožo umijete. Po uporabi se lahko pojavi na koži rahlo ščemenje, kar je povsem normalno.

150ml.