Reflex Cordyceps CS-4 90 kapsul

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

24,90 

Cordyceps sinesis je ena od najbolj cenjenih gob v tradicionalni Kitajski medicini.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

Ni na zalogi

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Kategorija: Oznaka:

Opis

Cordyceps sinesis je ena najbolj cenjenih rastlinskih zdravil v tradicionalni Kitajski medicini. Cordyceps je postal za športnike zanimiv leta 1993, ko je Kitajska ekipa atletov dosegla devet svetovnih rekordov na atletskem prvenstvu v Nemčiji. Nekaj časa za tem je trener priznal, da so neverjetni dosežki tudi rezultat uporabe ekstrakta gobe Cordyceps.

Učinek Reflex Cordyceps CS-4 dokazano zvišuje vzdržljivost in moč. Športniki ga uživajo za hitrejšo regeneracijo mišic in telesa po napornih treningih in tekmah. Ima pozitivni učinek na dihalne organe in srce, kar pripomore k vzdržljivosti.

Reflex Cordyceps CS-4 pomaga telesu k učinkovitejši porabi energije in poveča pretok krvi ter posledično pomaga k izboljšanju prevzema kisika v telo. Dokazano je, da zvišuje celično energijo za več kot 55 %. Njegova antioksidativna aktivnost zmanjšuje telesno utrujenost. Znanstvene študije kažejo, da ima Reflex Cordyceps CS-4 močan vpliv na regulacijo holesterola v krvi – zmanjšuje raven »škodljivega« (LDL) holesterola in zvišuje raven »koristnega« (HDL) holesterola v krvi ter posledično zmanjšuje tveganje za nastanek bolezni srca in ožilja. Preprečuje tudi zastajanje žolča in fibrozo jeter, povišuje občutljivost celic na inzulin in tako pripomore k uravnovešenemu nivoju inzulina v krvi.

Z rednim uživanjem Reflex Cordyceps CS-4 se zviša tudi mentalna storilnost in vztrajnost pri premagovanju vsakodnevnih problemov. Z antioksidativnim učinkovanjem in diuretičnim učinkom vpliva na razstrupljevanje telesa. Pomaga pri revmi, motnjah pri presnovi maščob, prekomerni teži, strahu, nemirnosti, bronhitisu, kronični utrujenosti in sindromom izčrpanosti, izboljšuje celično presnovo ter zmanjšuje občutek mraza.

Proizvajalec Reflex Nutrition uvaža ekstrakt te zelo drage in redke gobe iz Kitajske, kjer je takoj kapsuliran, kar ohranja potrebno svežino in moč brez dodatka konzervansov.

SESTAVA:

Reflex Cordyceps CS-4 hranilne vrednosti

1 kapsula 3 kapsule
Cordyceps Sinensis CS4 650mg 1.950mg

UPORABA:

Vzemite eno do tri kapsule dnevno zjutraj in zvečer.

PAKIRANJE:

90 kapsul.

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo.

”Več...”

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.

”...manj”