Reflex Instant Mass™ PRO 2727g

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

49,90 

Reflex Instant Mass™ PRO vsebuje razmerje 1:1 med ogljikovimi hidrati in beljakovinami.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

Počisti

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznak: , , ,

Opis

Reflex Instant Mass™ PRO je visoko kalorični nadomestek obroka za vse, ki si želite kvalitetnih sestavin v popolnem obroku za pridobivanje mišične mase. INSTANT MASS™ PRO ne vsebuje maltodekstrina in sladkorja kot običajni gainerji!

► Večja količina beljakovin kot v ostalih gainerjih
► Naravni ogljikovi hidrati z nizkim glikemičnim indeksom
► Sestava je redno analizirana glede vsebnosti in kvalitete sestavin. Beljakovine in ogljikovi hidrati so najpomembnejše sestavine osnovne prehrane za ohranjanje in povečanje čiste mišične mase
► Nova PRO verzija z dodanimi prebavnimi bakterijami, minerali in vitaminom D3

Reflex Instant Mass™ PRO vsebuje razmerje 1:1 med ogljikovimi hidrati in beljakovinami. Za popolno mišično rast vsebuje različne vire beljakovin (Quattro® time-release protein), sirotkine proteine, mlečne beljakovine (kazein) in jajčne beljakovine.

Ogljikovi hidrati v Reflex Instant Mass™ PRO gainerju so dodani v obliki mešanice organskih ovsenih kosmičev in ječmena. To pomeni, da vsebuje vse naravne vitamine in minerale ter vlaknine (kompleksna oblika ogljikovih hidratov). Za uravnovešen nivo testosterona in normalno delovanje živčnega sistema vsebuje IM PRO minerala magnezij in mink ter posebno obliko vitamina E (DeltaGold®) in vitamina D3.

V Reflex Instant Mass™ PRO gainerju tako ne boste našli dodanih sladkorjev, dekstroze, nasičenih maščob, dodanega sladkorja ali soli. Najbolj naraven in zdrav gainer na našem trgu!

Kot vsi ostali Reflex izdelki ima tudi Reflex Instant Mass™ PRO dodane prebavne encime in probiotike za boljši izkoristek zaužitih sestavin in prebavni sistem.

SESTAVA:

Reflex Instant Mass™ PRO hranilne vrednosti

136 g 100g
Energija (KJ) 2216 1629
Energija (kcal) 524 385
Beljakovine 54 g 40 g
Ogljikovi hidrati 60 g 45 g
od tega sladkorji 11.4 g 8.4 g
Maščobe 4.8 g 3.5 g
od tega nasičene 1.2 g 0.9 g
poli-nenasičene 1.7 g 1.3 g
mono-nenasičene 1.7 g 1.3 g
Vlaknine 9.9 g 7.3 g
Natrij 0.28 g 0.21 g
nadomestne soli 0.7 g 0.52 g
Laktoza 2.6 g 1.9 g
Tocotrienols (DeltaGold) 13.6 mg 10 mg
Vitamin B6 5.3 mg 3.9 mg
Vitamin C 100 mg 74 mg
Kalcij 212 mg 156 mg
Magnezij 113 mg 83 mg
Baker 0.76 mg 0.55 mg
Cink 4.5 µg 3.3 µg
Selenij 20 µg 15 µg
Krom 200 µg 147 µg
Prebavni encimi (Digezyme) 50 µg 37 µg
Probiotiki (Lactospore) spor 50.000.000 37.000.000

UPORABA:

Zmešajte do 136g (približno 5 priloženih meric) z 400 ml vode ali mleka. Uporabite do dvakrat dnevno kot nadomestek polnovrednega obroka. Eno serviranje uporabite v roku ene ure po športni vadbi.

PAKIRANJE:

2270g; zadostuje za 20 serviranj.

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo.

”Več...”

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.

”...manj”

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Reflex Instant Mass™ PRO 2727g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja