Reflex Krill Oil 90 kapsul

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

27,90 

Reflex Krill oil (krilovo olje) je edinstven vir omega 3 maščobnih kislin, ki prihaja iz globokomorskih planktonskih rakcev. Naravno prisoten astaksantin in veliko EPA DHA maščob.

Ni na zalogi

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Kategorija: Oznaki: ,

Opis

► Bogato z EPA in DHA esencialnimi maščobnimi kislinami

► Izjemno močan antioksidanta z dodanim Astaksantinom

► Vir olja (plankton) izvira iz neonesnaženih voda Antarktike

Krill oil je edinstven vir maščobnih kislin, ki prihaja iz globokomorskih planktonskih rakcev. Je izjemno bogat vir maščobnih kislin omega 3 z visokimi EPA (120 mg) in DHA (55 mg) vrednostnimi in vsebuje še močan naravni antioksidant Astaksantin (80 ug).

Vnos kvalitetnih oblik omega 3 je bistvenega pomena za ohranjanje optimalnega zdravja. Reflex Krill Oil se močno razlikuje od običajnih omega 3 dodatkov, saj je večina maščobnih kislin v obliki fosfolipidov (v nasprotju s trigliceridi).

Visoka vsebnosti fosfolipidov pomeni višjo biološko vrednost. Fosfolipidi so prisotni v celičnih membranah in omejujejo vstop toksinov v celico. Tako pripomorejo k zaščiti pred oksidativnim stresom.

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo. [show_more more=”Več...” less=”...manj”]

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.[/show_more]

Reflex Krill Oil hranilne vrednosti

1 kapsula 2 kapsuli
Krilovo olje 500 mg 1000 mg
od tega
Fosfolipidi 220 mg 440 mg
Dokozaheksaenojska kislina 27.5 mg 55 mg
Eikosapentanojske kislina 60 mg 120 mg
Omega 6 maščobe kisline 10 mg 20 mg
Astaxanthin 40 ug 80 ug

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition KRILL OIL – krilovo olje, maščobne kisline iz globokomorskih planktonskih rakcev v obliki mehkih kapsul NETO KOLIČINA: 90 kapsul zadostuje za 90 odmerkov.  SESTAVA (1 kapsula): 500mg krilovega olja, od tega: fosfolipidi 220mg, Omega 3 maščobne kisline 110mg, DHA-dokozaheksaenojska kislina 27,5mg, EPA-eikosapentanojska kislina 60mg, Omega 6 maščobne kisline 10mg, astaksantin 40ug. SESTAVINE: V mehkih želatinasti* kapsuli: Krilovo olje (rakci – lupinarji), pridobljeno  iz trajnostnih  virov antarktičnega krila (Euphausia superba). Sestavine mehke želatinaste kapsule: goveja želatina, sorbitol, glicerol, voda in aroma vanilije. VSEBNOST ALERGENOV: glej sestavine (odebeljeni tisk). ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega ob strani embalaže. Serija (lot) je označena na embalaži NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte 1 do 2 kapsuli zjutraj, z obrokom ali na tešče. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 2 odmerka dnevno. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: Proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd. UVOZNIK & DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite 1 do 2 kapsuli zjutraj pred zajtrkom ali na prazen želodec.

90 kapsul po 500mg čistega krilovega olja.

Morda vam bo prav tako všeč…