B&F Rhodiola Rosea 180 Kapsul

Proizvajalec:Body&Fit

14,90 

Rhodiola Rosea se ima pozitivni učinek na spomin, simptome višinske bolezni, atletske sposobnosti in psihično ter fizično počutje.

BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 10 €!

  • Done Darilo pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.

► Za pomiritev in sprostitev
► Tradicionalni in naravni prehranski dodatek
► 500mg Arktičnega korena (Rhodiola Rosea) na eno kapsulo

Rhodiola Rosea se uporablja za povečanje kondicijske pripravljenosti za vzdržljivostne športe, kot so tek, kolesarjenje in plavanje.

Uporablja se tudi za regeneracijo in psiho-fizično pomiritev.

POMEMBNO: Uporaba ni priporočljiva, če uporabljate anti-depresive.

Pakiranje zadostuje za 2-3 mesece uporabe.

Proizvajalec

Body&Fit

Body&fit športna prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Vodi jih preprosto prepričanje - življenje je v formi je srečnejše, zdravo in samozavestno. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

Skupaj smo močnejši. Zato se je Body&Fit leta 2017 odločili, da se pridruži podjetju Glanbia Performance Nutrition (GPN) - globalnemu vodilnemu podjetju v prehrambeni industriji, znanem po vodilnih svetonih blagovnih znamkah, kot so Optimum Nutrition, Slimfast in BSN. S to združitvijo so pridobili dostop do najboljših virov beljakovin in ostalih surovin, ki jih uporabljajo v proizvodnji proteinov, vitaminov, napitkov in druge prehrane.

B&F Rhodiola Rosea hranilne vrednosti

1 kapsula 3 kapsule
Rhodiola Rosea 500 mg 1500 mg

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO. IZDELEK: Body&Fit Rhodiola Rosea. NETO KOLIČINA: 180 kapsul.  SESTAVA (1 kapsula): Rhodiola Rosea 500mg. SESTAVINE: Rhodiola Rosea (Sedum roseum (L.) scop), kapsula (goveja in prašičja želatina), sredstva proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), barvilo (titanijev oksid). VSEBNOST ALERGENOV: glej sestavine–odebeljeni tisk. UPORABA: Zaužijte eno do tri kapsule dnevno z zadostno količino vode. ROK UPORABNOSTI: glej embalažo. Serija (lot):glej embalažo. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!. PROIZVAJALEC: Body & Fit, Nizozemska. UVOZNIK & DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite eno do tri kapsule dnevno po obroku. Priporočamo uporabo na vsakih 8 ur.

POMEMBNO: Uporaba ni priporočljiva, če uporabljate anti-depresive.

180 kapsul. Neto količina 114,3 gramov.