fbpx

Reflex Beta Alanine 250g

Naravna aminokislina beta alanin za podporo visoko intenzivnih treningov.

Ni na zalogi

Cena: 16,90 

Opis

Beta alanin je ne-esencialna aminokislina. V prehrani ga najdemo v mesu in ribah. Telo ga samo ne zmore sintetezirati oziroma proizvajati.

Njegova naloga je zagotoviti visoke mišične koncentracije karnozina, majhne molekule, sestavljene iz aminokislin histidin in alanin. Karnozin pomaga vzdrževati optimalno mišično pH vrednost, s čimer zakasni mišično zakislenost in s tem mišično odpoved.

Uporaba tako omogča izvajanje visoko intenzivne vadbe dlje časa. Najbolj učinkovit je pri aktivnosti, ki traja dlje od 60 sekund.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

 

100% beta alanin v prahu.

Deklaracija: PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition BETA ALANINE (čisti prah Beta Alanina) NETO KOLIČINA: 250g prahu zadostuje za 156 odmerkov. SESTAVINE: 100% Beta Alanin. VSEBNOST ALERGENOV: Ne vsebuje znanih alergenov. PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na embalažI. Serija (lot) je označena na embalaži. NAVODILA ZA UPORABO: 1,6g (eno 2,5ml merico) prahu zaužijte z vodo do 3x dnevno. Dnevi, ko trenirate: 20-30 minut pred vadbo zaužijte en odmerek in naslednjega takoj po vadbi (najbolje s proteinskim šejkom); trtji odmerek zaužijte z obrokom. Dnevi, ko ne trenirate: zaužijte 3 odmerke z obroki. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 odmerke dnevno. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet z zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: Reflex Nutrition Ltd., Brighton, Velika Britanija UVOZNIK& DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Zmešajte 1,6 g (priložena ena 2,5ml merica) z vodo. Popijte 3-krat dnevno.

Na dan, ko imate trening: Vzemite eno merico 20-30 minut pred vadbo in eno merico po vadbi – lahko zmešate skupaj z regeneracijskim napitkom. Tretjo merico vzemite pred ali po obroku.

Na dan, ko ne trenirate: Vzemite trikrat dnevno pred ali po obroku.

250g.