fbpx

Reflex L-Carnitine 100 kapsul

L-karnitin ima ključno vlogo pri transportu maščobnih kislin v celice za produkcijo energije.

Cena: 24,90 

Opis

L-karnitin ima ključno vlogo pri transportu maščobnih kislin v celice pri produkciji ATP in energije. Pomembno je, da telesu zagotovimo zadostno količino L-karnitina, da lahko za porabo energije uporablja maščobo. L-karnitin je znanstveno potrjen kot dodatek, ki pomaga pri vzdržljivosti, manjša mišično utrujenost in izboljšuje regeneracijo.

1. L-karnitin za vzdržljivost – Znanstvene raziskave potrjujejo, da l-karnitin povečuje VO2 max, ki pomeni količino kisika, ki ga telo porablja med športno vadbo. To je bilo dokazano pri uporabi v različnih športnih disciplinah, kot je maraton, kolesarstvo in veslanje.

2. L-karnitin za manjšo mišično utrujenost – Med naporno fizično vadbo pride do izločanja amoniaka v mišičnem tkivu, ki pomeni mišično utrujenost. L-karnitin to izločanje preprečuje, zato je zelo uporaben pri dolgotrajnih vzdržljivostnih naporih.

3. L-karnitin za regeneracijo – Dejstvo je, da naporna fizična vadba deluje na telo zelo stresno, kar lahko občutimo več dni po vadbi. Študije so pokazale, da uporaba L-kartnitina močno pospeši regeneracijo po končani aktivnosti.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

Reflex L-Canitine hranilne vrednosti

1 kapsula 3 kapsule
L-Canitine L-Tartrate 500 mg 1500 mg

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition L-CARNITINE v obliki kapsul. NETO KOLIČINA: 100 kapsul zadostuje za 30-100 odmerkov (odvisno od uporabe). SESTAVA (1 kapsula): 500mg l-karnitin l-tartrata SESTAVINE: L-karnitin l-tartrat, maltodekstrin, trda želatinsta kapsula (goveja želatina), sredstva proti strjevanju (magnezijev stearat E570, silicijev dioksid E551). VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov.  ROK UPORABNOSTI IZDELKA:najmanj do datuma, označenega na spodnjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na spodnjem delu embalaže. NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte 1 do 3 kapsule enkrat do trikrat dnevno, z obroki. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 odmerki dnevno. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet z  zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: Proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd. UVOZNIK & DISTRIBUTER: VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite eno do tri kapsule dnevno po vsakem obroku ali tri kapsule pred športno aktivnostjo.

100 kapsul.