Reflex ALBION® železo

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

10,90 

Železo je bistven mineral za zdravje, ki igra pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, zdravju srca in ožilja.

BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 10 €!

  • Done Darilo pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
Kategorija: Oznak: , , ,

Železo je esencialen (mikro) element, ki ima številne funkcije v našem telesu. Najbolj znana je vloga pri prenosu kisika od pljuč do tkiv. Poleg tega sodeluje še v presnovno pomembnih procesih kot so celično dihanje, sinteza steroidnih hormonov in žolčnih kislin, presnova maščobnih kislin in širjenje žil (vazodilacija).

Nezadosten vnos železa lahko vodi v številne zdravstvene zaplete in poslabšanje splošne energije ter poslabšanje telesnih zmogljivosti.

V primeru nezadostnega vnosa železa iz prehrane vam prehransko dopolnilo Reflex železa nudi kvaliteten vir telesu dobro razpoložljivega in dobro absorbiranega železa, s katerim na enostaven način pokrijete potrebe po železu.

Preberite več: Železo in slabokrvnost. Link na članek: https://www.feel-good.si/zelezo-in-slabokrvnost/

VO2 Sport Športna Prehrana - feelgood stamp1
Izdelek priporoča ekipa trenerjev in nutricionistov Mario Sambolec, Nenad Kojić in Matjaž Macuh iz podjetja Feelgood, ki so s svojim edinstvenim pristopom kombinacije znanosti in dolgoletne prakse pomagali stotinam na poti do dolgoročnih rezultatov na področju prehrane, vadbe in drugih dejavnikov življenjskega sloga. Več o njih na spletni povezavi: www.feel-good.si

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

 

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu.

Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo.

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.

Na eno kapsulo: 14 mg železa (100% PDV*) Ferrochel® železo Bisglycinate.
*Priporočena dnevna vrednost (PDV)

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition ALBION FERROCHEL kapsule. NETO KOLIČINA:120 kapsul zadostuje za 120 odmerkov. SESTAVA (na kapsulo): 14 mg železa (100% NRV*) iz Ferrochel® Iron Bisglycinate (železov bisglicinat). SESTAVINE: (v dveh kapsulah): želatina, maltodekstrin, mikrokristalin. celuloza, železov bisglicinat, sredstvo proti strjevanju (kalcijev silikat, magnezijev stearat, silicijev dioksid). VSEBNOST ALERGENOV: Ne vsebuje znanih alergenov. NI PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na embalažI. Serija (lot) je označena na embalaži.NAVODILA ZA UPORABO: kapsulo zaužijte z obrokom. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: 1 kapsula dnevno. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 16 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: Reflex Nutrition Ltd., Brighton, Velika Britanija UVOZNIK & DISTRIBUTER: VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite eno kapsulo dnevno po obroku.

120 kapsul.