fbpx

Reflex ALBION® železo

Železo je bistven mineral za zdravje, ki igra pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, zdravju srca in ožilja.

Cena: 10,90 

Opis

Železo je esencialen (mikro) element, ki ima številne funkcije v našem telesu. Najbolj znana je vloga pri prenosu kisika od pljuč do tkiv. Poleg tega sodeluje še v presnovno pomembnih procesih kot so celično dihanje, sinteza steroidnih hormonov in žolčnih kislin, presnova maščobnih kislin in širjenje žil (vazodilacija).

Nezadosten vnos železa lahko vodi v številne zdravstvene zaplete in poslabšanje splošne energije ter poslabšanje telesnih zmogljivosti.

V primeru nezadostnega vnosa železa iz prehrane vam prehransko dopolnilo Reflex železa nudi kvaliteten vir telesu dobro razpoložljivega in dobro absorbiranega železa, s katerim na enostaven način pokrijete potrebe po železu.

Preberite več: Železo in slabokrvnost. Link na članek: https://www.feel-good.si/zelezo-in-slabokrvnost/

Izdelek priporoča ekipa trenerjev in nutricionistov Mario Sambolec, Nenad Kojić in Matjaž Macuh iz podjetja Feelgood, ki so s svojim edinstvenim pristopom kombinacije znanosti in dolgoletne prakse pomagali stotinam na poti do dolgoročnih rezultatov na področju prehrane, vadbe in drugih dejavnikov življenjskega sloga. Več o njih na spletni povezavi: www.feel-good.si

Na eno kapsulo: 14 mg železa (100% PDV*) Ferrochel® železo Bisglycinate.
*Priporočena dnevna vrednost (PDV)

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition ALBION FERROCHEL kapsule. NETO KOLIČINA:120 kapsul zadostuje za 120 odmerkov. SESTAVA (na kapsulo): 14 mg železa (100% NRV*) iz Ferrochel® Iron Bisglycinate (železov bisglicinat). SESTAVINE: (v dveh kapsulah): želatina, maltodekstrin, mikrokristalin. celuloza, železov bisglicinat, sredstvo proti strjevanju (kalcijev silikat, magnezijev stearat, silicijev dioksid). VSEBNOST ALERGENOV: Ne vsebuje znanih alergenov. NI PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na embalažI. Serija (lot) je označena na embalaži.NAVODILA ZA UPORABO: kapsulo zaužijte z obrokom. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: 1 kapsula dnevno. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 16 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: Reflex Nutrition Ltd., Brighton, Velika Britanija UVOZNIK & DISTRIBUTER: VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite eno kapsulo dnevno po obroku.

120 kapsul.