Reflex Beta Alanine

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

16,90 

Aminokislina beta alanin za podporo visoko intenzivnih treningov.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Kategorija: Oznak: , ,

Opis

Beta-alanin je aminokislina, ki deluje kot močan mišični pufer – upira se padcu v pH, ki nastane kot posledica nabiranja H+ ionov v procesu anaerobne glikolize tekom vadbe. Po domače povedano, bori se zoper tistemu pekočemu občutku v mišicah, ki ga dobimo tekom intenzivne vadbe. Posledično lahko vadbo vzdržujemo dlje časa in hitreje napredujemo.

Beta-alanin je koristen za številne športe (tek na srednje in dolge proge, kolesarjenje, veslanje, smučarski tek, nogomet, košarka itd.), kakor tudi potencialno koristen pri hitrejšem pridobivanju mišične mase.

Preberite več: Prehrana pred, med in po vadbi. Link na članek: https://www.feel-good.si/prehrana-pred-med-in-po-treningu/

VO2 Športna Prehrana & Oprema - feelgood stamp1
Izdelek priporoča ekipa trenerjev in nutricionistov Mario Sambolec, Nenad Kojić in Matjaž Macuh iz podjetja Feelgood, ki so s svojim edinstvenim pristopom kombinacije znanosti in dolgoletne prakse pomagali stotinam na poti do dolgoročnih rezultatov na področju prehrane, vadbe in drugih dejavnikov življenjskega sloga. Več o njih na spletni povezavi: www.feel-good.si

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo.

”Več...”

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.

”...manj”

100% beta alanin v prahu.

Deklaracija: PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition BETA ALANINE (čisti prah Beta Alanina) NETO KOLIČINA: 250g prahu zadostuje za 156 odmerkov. SESTAVINE: 100% Beta Alanin. VSEBNOST ALERGENOV: Ne vsebuje znanih alergenov. PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na embalažI. Serija (lot) je označena na embalaži. NAVODILA ZA UPORABO: 1,6g (eno 2,5ml merico) prahu zaužijte z vodo do 3x dnevno. Dnevi, ko trenirate: 20-30 minut pred vadbo zaužijte en odmerek in naslednjega takoj po vadbi (najbolje s proteinskim šejkom); trtji odmerek zaužijte z obrokom. Dnevi, ko ne trenirate: zaužijte 3 odmerke z obroki. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 odmerke dnevno. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet z zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: Reflex Nutrition Ltd., Brighton, Velika Britanija UVOZNIK& DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Zmešajte 1,6 g (priložena ena 2,5ml merica) z vodo. Popijte 3-krat dnevno.

Na dan, ko imate trening: Vzemite eno merico 20-30 minut pred vadbo in eno merico po vadbi – lahko zmešate skupaj z regeneracijskim napitkom. Tretjo merico vzemite pred ali po obroku.

Na dan, ko ne trenirate: Vzemite trikrat dnevno pred ali po obroku.

250g.

VO2 Športna Prehrana & Oprema - reflex banner

Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.