Reflex Vitamin C 500mg

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

7,90 

Vitamin C oskrbi telo z kar 500 mg askorbinske kisline (vitamina C). Krepi in podpira organizem v boju proti mikroorganizmom in virusom ter dodatno izboljšuje stanje vezivnega tkiva.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Kategorija: Oznaki: ,

Opis

► 500 mg vitamina C na eno kapsulo.

► Zmogljiv antioksidant, ki odstrani odvečne proste radikale iz naših celic.

► Stimulira imunski sistem med fizičnim naporom.

► Vitamin C lahko pospeši regeneracijo in rast mišic, saj neposredno sodeluje pri proizvodnji kolagena (gradi mišično tkivo).

Vitamin C je v vodi topen vitamin, ki je nujno potreben za naše zdravje – ljudje ga namreč ne zmoremo proizvesti sami, zato je zadosten vnos s prehrano ključen. Vitamin C igra številne in pomembne vloge v našem telesu. Kot primarni funkciji lahko izpostavimo delovanje vitamina C kot:

1. Antioksidant – ščiti pred reaktivnimi kisikovimi in dušikovimi spojinami (nekoč se jim je reklo prosti radikali);

2. Kofaktor pri najrazličnejših encimskih reakcijah v našem telesu. V primeru prenizkega vnosa preko prehrane ali načrtnega dodajanja v višjih količinah z določenim namenom, je Reflex vitamin C odlična izbira visokokakovostnega in telesu dobro razpoložljivega vitamina C.

Preberite več: Vse o vitaminu C. Link na članek:  https://www.feel-good.si/vitamin-c-vpliv-na-prehlad-telesne-zmogljivosti-in-kako-z-dopolnili/

VO2 Športna Prehrana & Oprema - feelgood stamp1
Izdelek priporoča ekipa trenerjev in nutricionistov Mario Sambolec, Nenad Kojić in Matjaž Macuh iz podjetja Feelgood, ki so s svojim edinstvenim pristopom kombinacije znanosti in dolgoletne prakse pomagali stotinam na poti do dolgoročnih rezultatov na področju prehrane, vadbe in drugih dejavnikov življenjskega sloga. Več o njih na spletni povezavi: www.feel-good.si

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo.

”Več...”

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.

”...manj”

Reflex Vitamin C 500mg

1 kapsula
Vitamin C (askorbinska kislina) 500 mg *652%

*PDV – priporočena dneva vrednost.

SESTAVINE:

Vitamin C (L-askorbinska kislina), trda želatinska kapsula (goveje), sredstva proti strjevanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid).

Deklaracija izdelka:

IZDELEK: PREHRANSKO DOPOLNILO Reflex Vitamin CNETO KOLIČINA: 100 kapsul.  SESTAVINE: Vitamin C (L-askorbinska kislina), trda želatinska kapsula (goveje), sredstva proti strjevanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid). VSEBNOST ALERGENOV: glej sestavine–odebeljeni tisk. UPORABA: Zaužijte eno do dve kapsule dnevno z zadostno količino vode. ROK UPORABNOSTI: glej embalažo. Serija (lot):glej embalažo. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!. PROIZVAJALEC: Reflex Nutrition, Velika Britanija. UVOZNIK & DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36

Ena do dve kapsule dnevno, po možnosti z obrokom.

100 kapsul.