Reflex Vitamin D3

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

14,90 

100 kapsul vitamina D3 (50 ųg oziroma 2000 IU na kapsulo), ki pomaga pri vzdrževanju normalnih mišičnih funkcij in podpira imunski sistem.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

 • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
 • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
 • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
 • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Vitamin D je v maščobi topen vitamin, ki se tekom presnove pretvori v hormon in ima nepogrešljivo vlogo pri uravnavanju ravni kalcija ter kostne presnove. Nezadostne ravni vitamina D povišajo tveganje za osteoporozo, padce in zlome.

Obstajajo povezave med pomanjkanjem vitamina D in različnimi oblikami raka, presnovnimi, kardiovaskularnimi in avtoimunskimi boleznimi ter depresijo. Neustrezne ravni vitamina D so pogoste (še posebej pozimi), saj najdemo dokaj skromne količine tega vitamina v hrani ter zaradi relativno nizke izpostavljenosti soncu.

S pomočjo Reflex vitamina D lahko lažje zadostimo potrebam po temu, za zdravje in dobro počutje ključnemu vitaminu, skladno s telesnimi ravnmi ugotovljenimi preko krvne analize.

Preberite več: Kaj pa vitamin D? Link na članek: https://www.feel-good.si/vitamin-d-2/

VO2 Športna Prehrana & Oprema - feelgood stamp1
Izdelek priporoča ekipa trenerjev in nutricionistov Mario Sambolec, Nenad Kojić in Matjaž Macuh iz podjetja Feelgood, ki so s svojim edinstvenim pristopom kombinacije znanosti in dolgoletne prakse pomagali stotinam na poti do dolgoročnih rezultatov na področju prehrane, vadbe in drugih dejavnikov življenjskega sloga. Več o njih na spletni povezavi: www.feel-good.si

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo.

”Več...”

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.

”...manj”

Reflex Vitamin D3 50 ųg hranilne vrednosti

% RDA na kapsulo
Vitamin D3 1.000 50 ųg/2000 IU

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition VITAMIN D3 v obliki kapsul. NETO KOLIČINA: 100 kapsul zadostuje za 100 odmerkov. SESTAVA (1 kapsula): 50ug vitamina D3 (1000% priporočene dnevne količine). SESTAVINE: sredstva za povečanje volumna (maltodekstrin, mikrokristalinska celuloza), kapsula iz trdne želatine (goveja želatina), holekalciferol, sredstva proti strjevanju (kalcijev silikat, magnezijev stearat, silicijev dioksid).VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov. ROK UPORABNOSTI IZDELKA:najmanj do datuma,označenega na embalaži. Serija (lot) je označena na embalaži.  NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte 1 kapsulo dnevno, z obrokom. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: 1 kapsula dnevno. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.! PROIZVAJALEC: Proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd. UVOZNIK & DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite eno kapsulo dnevno po obroku.

To je prehransko dopolnilo in ga je priporočljivo uporabljati skupaj z uravnoteženo prehrano.

Navodila za shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Po odprtju zaprite pokrov. Priporočamo uporabo celotnega izdelka v treh mesecih po odprtju. Rok uporabnosti izdelka je naveden na embalaži.

100 kapsul, 50 mikrogramov oz. 2000 i.u.

Morda vam bo prav tako všeč…

 • reflex-vitamini-nexgen

  Reflex NEXGEN PRO 90 kapsul

  Ocenjeno 0 od 5
  19,90 
  Dodaj v košarico Loading Done
 • reflex omega

  Reflex Omega 3 90 kapsul

  Ocenjeno 0 od 5
  12,90 
  Dodaj v košarico Loading Done
 • magnezij

  Reflex ALBION® Magnezij

  Ocenjeno 0 od 5
  11,90 
  Dodaj v košarico Loading Done