Reflex Zinc Matrix

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

16,90 

Mineralna formula na osnovi cinka, magnezija in vitamina B6.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Kategorija: Oznak: , , ,

Opis

Cink je mineral, ki je v telesu nujno potreben za več kot 300 encimskih nalog. Zanj ključne vloge so: pomoč pri celjenju, obnovi tkiv ter »dešifriranju« DNK – genetska verzija uporabniškega priročnika v katerem se skrivajo navodila za izdelavo pomembnih beljakovin, ki so potrebne za nemoteno delovanje organizma (mišic, kosti, encimov, hormonov in ostale biokemije).

Cink predstavlja enega izmed bolj “izmuzljivih” elementov v prehrani, ki se ob nepozornosti, izključevanju nekaterih skupin živil ter višjih potrebah, hitro znajde v pomanjkanju.

Reflex cink vsebuje znaten delež cinka za lažje pokrivanje dnevnih potreb, poleg tega pa tudi dodatek magnezija in vitamina B6.

Preberite več: Vse o cinku. Link na članek:  https://www.feel-good.si/vse-o-cinku/

VO2 Športna Prehrana & Oprema - feelgood stamp1
Izdelek priporoča ekipa trenerjev in nutricionistov Mario Sambolec, Nenad Kojić in Matjaž Macuh iz podjetja Feelgood, ki so s svojim edinstvenim pristopom kombinacije znanosti in dolgoletne prakse pomagali stotinam na poti do dolgoročnih rezultatov na področju prehrane, vadbe in drugih dejavnikov življenjskega sloga. Več o njih na spletni povezavi: www.feel-good.si

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo.

”Več...”

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.

”...manj”

hranilne vrednosti:

Reflex Zinc Matrix hranilne vrednosti 4 kapsule 1 kapsula
Magnezij 375 mg 94 mg
Cink 30 mg 7.5 mg
Vitamin B6 10.5 mg 2.6 mg
Baker 1000 ug 250 ug
Boron 1 mg 0.25 mg

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition, ZINC MATRIX (Cink matrica-cink, magnezij, bor in baker) v obliki kapsul NETO KOLIČINA: 90 kapsul zadostuje za 30 odmerkov

SESTAVA: (4 kapsule): magnezij 375mg (100%RDA), cink 30mg (300%RDA), vitamin B6 10,5mg (750%RDA), baker 1,000 ug (100% RDA), boron (1mg). *RDA=priporočena dnevna količina

SESTAVINE: magnezijev citrat, magnezijev bisglicinat, cink bisglicinat, magnezijev stearat, pyrodoxine hidroklorid, baker bisglicinat, dinatrijev tetraborat, silicijev dioksid. VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov.

ROK UPORABNOSTI IZDELKA: najmanj do datuma označenega na spodnjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na spodnjem delu embalaže.

NAVODILA ZA UPORABO: zaužijte 4 kapsule dnevno, pred spanjem. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: 1 odmerk dnevno.

POZOR: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

PROIZVAJALEC: proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd. UVOZNIK & DISTRIBUTER: VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite 4 kapsule pred spanjem.

100 kapsul.