fbpx

B&F Clarinol® CLA 180 kapsul

Clarinol® premium kakovostno olje omega 6 CLA. Uporaba je zelo priljubljena, ker dokazano pospešuje porabo maščobnega tkiva popolnoma brez stimulansov in stranskih učinkov. Kar 800 mg CLA olja na mehko kapsulo.

Cena: 19,90 

Opis

CLA je maščobna kislina, ki je naravno pridobljena iz olja rastline barvilni rumenik. Uporaba je zelo priljubljena, saj dokazano pospešuje porabo maščobnega tkiva popolnoma brez stimulansov in stranskih učinkov. CLA še posebej dobro deluje za izgubo maščobe tam, kjer je najbolj prisotna (pri moških trebuh in pri ženskah stegna).

CLA na naraven način niža raven estrogena, kar pomaga pri boju proti celulitu!

Zakaj je Clarinol® CLA  boljši od konkurence?

CLA je splošni izraz za konjugirano linolna kislino, ki pomeni mešanico konjugiranih dienoskih isomerov linolejske kisline (C18:2 n-6). Nekatere izmed izomerov je možno razčleniti. Dominanti izomeri so c9, trans 11, trans 10 in c12. Reflex CLA vsebuje specialno razmerje 50 : 50 med temi izomeri (c-9, t-11) in (t-10,c-12). Ker so c9, t11 in t10, c12 aktivni izomeri, jih Reflex CLA vsebuje v večji meri in višji čistosti, kot pri drugih proizvajalcih CLA. Rezultat tega je izguba maščobe na hitrejši in bolj učinkoviti način.

B&F Clarinol® CLA hranilne vrednosti

1 kapsula 3 kapsule
Konjugirana linolna kislina 800 mg 2.400 mg

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: B&F Clarinol® CLA 180 kapsul – konjugirana linolna kislina v obliki mehkih kapsul

NETO KOLIČINA: 180 kapsul zadostuje za 180 odmerkov.

SESTAVA (1 kapsula 1000mg): 800mg konjugirana llinolna kislina ((50% c-9, t-11) in 50% (t-10, c-12)).

SESTAVINE: Clanirol CLA A-80 Konjugirana linolna kislina, ovoj kapsule (želatina), vlažilno sredstvo (glicerol), antioksidant (tokoferol). VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov.

ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na zgornjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na zgornjem delu embalaže.

NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte  3 kapsule dnevno z obroki. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 odmerki dnevno.

POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

PROIZVAJALEC: Proizvedeno v EU, Body & Fit, Nizozemska.

UVOZNIK& DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite eno kapsulo 3 x dnevno z obroki.

180 kapsul po 800 mg na kapsulo.

O Body & Fit…

BREZPLAČNA poštnina za nakupe že nad 10€! Dostava naslednji dan! Opusti