fbpx

Reflex CLA 90 kapsul

Uporaba je zelo priljubljena, ker dokazano pospešuje porabo maščobnega tkiva popolnoma brez stimulansov in stranskih učinkov.

Cena: 21,90  17,52 

Opis

CLA je maščobna kislina, ki je naravno pridobljena iz olja rastline barvilni rumenik. Uporaba je zelo priljubljena, saj dokazano pospešuje porabo maščobnega tkiva popolnoma brez stimulansov in stranskih učinkov. CLA še posebej dobro deluje za izgubo maščobe tam, kjer je najbolj prisotna (pri moških trebuh in pri ženskah stegna).

CLA na naraven način niža raven estrogena, kar pomaga pri boju proti celulitu!

Zakaj je Reflex Clarinol CLA  boljši od konkurence?

CLA je splošni izraz za konjugirano linolensko kislino, ki pomeni mešanico konjugiranih dienoskih isomerov linolejske kisline (C18:2 n-6). Nekatere izmed izomerov je možno razčleniti. Dominanti izomeri so c9, trans 11, trans 10 in c12. Reflex CLA vsebuje specialno razmerje 50 : 50 med temi izomeri (c-9, t-11) in (t-10,c-12). Ker so c9, t11 in t10, c12 aktivni izomeri, jih Reflex CLA vsebuje v večji meri in višji čistosti, kot pri drugih proizvajalcih CLA. Rezultat tega je izguba maščobe na hitrejši in bolj učinkoviti način.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

Reflex CLA hranilne vrednosti

1 kapsula 3 kapsule
Konjugirana linolna kislina 750mg 2.250mg
od tega:
Maščobne kisline c9 t11 50 % 50 %
Maščobne kisline t10 c12 50 % 50 %

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition CLA – konjugirana linolna kislina v obliki mehkih kapsul

NETO KOLIČINA: 90 kapsul zadostuje za 90 odmerkov.

SESTAVA (1 kapsula 1000mg): 750mg konjugirana llinolna kislina ((50% c-9, t-11) in 50% (t-10, c-12))

SESTAVINE: Clanirol Konjugirana linolna kislina, ovoj kapsule (želatina, glicerin), filtrirana voda. VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov.

ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na zgornjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na zgornjem delu embalaže.

NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte 2 do 3 kapsule dnevno z obroki. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 odmerki dnevno.

POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

PROIZVAJALEC: Proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd

UVOZNIK& DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite dve kapsule 3 x dnevno z oboroki.

90 kapsul po 750mg na kapsulo.