fbpx

Reflex Green Tea 100 kapsul

Green Tea je termogenični prehranski dodatek in je namenjen vsem tistim, ki si želite izgubiti odvečno maščobo na zelo varen in učinkovit način. AKCIJA: 1+1 gratis – ob nakupu enega izdelka, dobite drugi enak izdelek brezplačno.

Cena: 17,90 

Opis

Na podlagi znanstvenih raziskav so z izdelkom Green Tea ugotovili, da poveča porabo maščob in termogenezo kar za 44%. Green Tea pa ne povzroča nobenih stranskih učinkov, ki se na primer lahko pojavijo pri drugih izdelkih za porabo maščob z vsebnostjo stimulansov. Green Tea ne vsebuje nobenih stimulansov, zato je uporaba varna in zdravju prijazna.

Reflex Green Tea uvaža zelo močan ekstrakt zelenega čaja direktno iz Kitajske, ki jih potem v Veliki Britanji proizvaja v obliki kapsul. Samo ena tableta Reflex zelenega čaja vsebuje toliko polifenolov in ECGC, kot ga najdemo v štirih skodelicah svežega zelenega čaja.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

GREEN TEA NUTRITIONAL PROFILE 3 KAPSULE 1 KAPSULA
Ekstrakt zelenega čaja 900 mg 300 mg
od tega:
Polyphenios 95% 95%
Catechins 70% 70%
Epigallocatechin gallate (ECGC) 45% 45%

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition GREEN TEA – izvleček zelenega čaja v obliki kapsul NETO KOLIČINA: 100 kapsul zadostuje za 90 odmerkov.  SESTAVA (1 kapsula): 300mg izvlečka zelenega čaja (95% polifenolov). SESTAVINE: izvleček zelenega čaja, maltodekstrin, mikro kristalizirana celuloza, magnezijev stearat, silicijev dioksid. VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na zgornjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na zgornjem delu embalaže. NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte 1 do 3 kapsule dnevno. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 odmerki dnevno. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: Proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd. UVOZNIK & DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite eno do dve kapsuli 3 krat dnevno.

100 kapsul (300mg ekstrakta zelenega čaja na kapsulo).