fbpx

Reflex Green Tea 100 kapsul

Green Tea je termogenični prehranski dodatek in je namenjen vsem tistim, ki si želite izgubiti odvečno maščobo na zelo varen in učinkovit način. Vsebuje ekstrakt zelenega čaja, ki ima še mnogo drugih zdravju koristnih lastnosti


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

Cena: 17,90 

Opis

Green Tea je termogenični prehranski dodatek in je namenjen vsem tistim, ki si želite izgubiti odvečno maščobo na zelo varen in učinkovit način. Vsebuje ekstrakt zelenega čaja, ki ima še mnogo drugih zdravju koristnih lastnosti.

Na podlagi znanstvenih raziskav so z izdelkom Green Tea ugotovili, da poveča porabo maščob in termogenezo kar za 44%. Green Tea pa ne povzroča nobenih stranskih učinkov, ki se na primer lahko pojavijo pri drugih izdelkih za porabo maščob z vsebnostjo stimulansov. Green Tea ne vsebuje nobenih stimulansov, zato je uporaba varna in zdravju prijazna.

Reflex Green Tea uvaža zelo močan ekstrakt zelenega čaja direktno iz Kitajske, ki jih potem v Veliki Britanji proizvaja v obliki kapsul. Samo ena tableta Reflex zelenega čaja vsebuje toliko polifenolov in ECGC, kot ga najdemo v štirih skodelicah svežega zelenega čaja.

GREEN TEA NUTRITIONAL PROFILE 3 KAPSULE 1 KAPSULA
Ekstrakt zelenega čaja 900 mg 300 mg
od tega:
Polyphenios 95% 95%
Catechins 70% 70%
Epigallocatechin gallate (ECGC) 45% 45%

Vzemite eno do dve kapsuli 3 krat dnevno.

100 kapsul (300mg ekstrakta zelenega čaja na kapsulo).