fbpx

Reflex Thermo Fusion 100 kapsul

Reflex Nutrition s ponosom predstavlja revolucionaren proizvod za porabo maščob. Thermo Fusion je rezultat več kot desetletne raziskave Reflex strokovnjakov na področju raziskav in razvoja izdelkov za porabo maščobe.

Cena: 27,90 

Opis

Thermo Fusion postavlja nova merila v formuliranju fat burnerjev. Vsebuje popolnoma varne in znanstveno dokazane sestavine, ki vam bodo v kombinaciji z urejeno prehrano in fizično vadbo zagotovo pomagale pri izgubi odvečne maščobe.

Vsako doziranje vsebuje natančno količino Acetyl L-karnitina, L-carnitina, ekstakt zelenega čaja, kofein, choline, L-Phenylaline, kajenski poper, ALA, bioperin in chromium.
Izdelava Thermo Fusion fat burnerja poteka v sodobni tovarni v Veliki Britaniji, kar pomeni mnogo bolj kontrolirano proizvodnjo. Natančna proizvodnja je zelo pomembna za resnično dober proizvod, ki uporabniku zagotavlja pričakovane rezultate.

Prednosti Thermo Fusion izdelka za izgubljanje maščob:

► Sestavine Thermo Fusion so preverjene z opravljanjem dvojno slepih znanstvenih študij, ki dokazujejo povečano porabo maščob in zmanjšujejo apetit.
► Thermo Fusion je edini proizvod za izgubljanje maščobe, ki je proizveden izključno z 100% »zeleno« obnovljivo energijo.
► Thermo Fusion ne vsebuje nobenih prepovedanih substanc in je popolnoma legalen in varen za uporabo.
► Izzivamo vas, da preverite fat burnerje drugih proizvajalcev. Preverite količino sestavin, kvaliteto in potem primerjajte še ceno Thermo Fusion je enostavno brez konkurence!


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

Reflex Thermo Fusion hranilne vrednosti

1 kapsula 4 kapsule
L-Carnitine Tartrate 200 mg 800 mg
Acetyl L-Carnitine 60 mg 240 mg
DL-Phenylalanine 100 mg 400 mg
Green Tea Extract 60 mg 240 mg
Choline 30 mg 120 mg
Alpha Lipoic Acid 50 mg 200 mg
Cayenne Pepper Extract 50 mg 200 mg
Caffeine 40 mg 160 mg
Piperine 1.25 mg 5 mg
Chromium 25 µg 100 µg

OPOZORILO: Ni primerno za osebe mlajše od 18 let. Ne uporabljajte, če ste noseči ali dojite. Ne uporabljajte tega izdelka, če imate visok krvni tlak. Ne vzemite več kot 4 kapsule na enkrat. Ne vzemite več kot 12 kapsul dnevno. Ni primerno za osebe občutljive na kofein! 4 kapsule vsebujejo 160mg kofeina.

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition, THERMO FUSION – prehransko dopolnilo v obliki kapsul za pomoč pri nadzorovanju telesne teže

NETO KOLIČINA: 100 kapsul zadostuje za 50 odmerkov

SESTAVA: (4 kapsule): 500mg L-karnitin, 500mg acetil-L-karnitin, 500mg DL-fenilalanin, 300mg  ekstrakt zelenega čaja, 300mg holin, 200mg Alfa lipoična kislina, 200mg ekstrakt kajenskega popra, 150mg kofein, 5mg Bioperina, 100ug kroma.

SESTAVINE: L-karnitin, acetil-L-karnitin, DL-fenilalanin, ekstrakt zelenega čaja (95% polifenolov), holin, alfa lipoična kislina, ekstrakt kajenskega popra, brezvodni kofein, bioperin (ekstrakt črnega popra), kelat aminokisline kroma. VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov.

ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na spodnjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na spodnjem delu embalaže.

NAVODILA ZA UPORABO: zaužijte 2 kapsuli pred obrokom (priporočljivo pred zajtrkom in kosilom). Na dan treninga vzemite 2 do 4 kapsule pol ure pred vadbo. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 odmerke dnevno.

POZOR: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 18 let. Ne zaužijte več kot 4 tablete naenkrat in ne več kot 12 tablet dnevno. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Zaradi visoke vsebnosti kofeina izdelka ne priporočamo nosečnicam!

PROIZVAJALEC: proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd. UVOZNIK & DISTRIBUTER: VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Začnite tako, da vzemite po 2 kapsuli z 3 dcl vode pol ure pred obrokom (prva dva dni samo pred zajtrkom in kosilom za oceno tolerance). Nato pa do največ 4 kapsule pred vsakim obrokom. V kolikor ste športno aktivni, uporabite še do največ 4 kapsule 20 minut pred vadbo.

100 kapsul.