fbpx

B&F Mass Perfection Gainer 2200g

Izdelek za pridobivanje telesne teže, ki je sestavljen samo iz najbolj kakovostnih kalorij. Ogljikovi hidrati in beljakovine samo iz najboljših prehranskih virov!

Počisti

Cena: 33,90 

Opis

► Izredno kakovosten izdelek športne prehrane za pridobivanje teže  in mišične mase na trgu – po izredno ugodni ceni!
► Skoraj brez običajnega sladkorja.
► Odlični okusi, ki se zmešajo v izreden lahek in kremast napitek.

Body & Fit Mass Perfection vsebuje sestavine, izbrane posebej za pomoč pri pridobivanje čiste mišične mase in dvigu telesne teže.

Ogljikovi hidrati v Mass Perfection so sestavljeni iz kombinacije:

Ultra-fini škotski oves – to je čisti vir kompleksnih ogljikovih hidratov vrhunske kakovosti. Kompleksni ogljikovi hidrati so primarni vir energije za vsakega športnika. Kompleksni ogljikovi hidrati se postopoma absorbirajo v telesu in zagotavljajo postopno sproščanje energije. Poleg tega vsebuje tudi veliko prehranskih vlaknin, ki blagodejno vplivajo na prebavni sistem.

Palatinose™ – (izomaltuloza) je izjemen ogljikov hidrat, ki je idealen za pridobivanje mase in dvig glikogenskih rezerv.

100% naravni rjavi riž – je odličen vir čiste energije.

Riževi otrobi – iz najbolj dragocenega dela riževih zrn! Prehranski strokovnjaki menijo, da je ta sestavina celo “super hrana” ali “čudežna hrana”, saj vsebuje veliko telesu koristnih mikrohranil.

Aminokisline in beljakovine v B&F Mass Perfection gainerju:

Koncentrat sirotkinih beljakovin  – najbolj razširjen vir beljakovin v športni prehrani. Sirotkine beljakovine so hitro in lahko prebavljive in zato zelo dobra izbira za športno aktivne.

Izolat sirotkinih beljakovin  – Beljakovinski vir najvišje kvalitete brez maščob in laktoze.

Dodatne informacije

Okus

, ,

IME izdelka: Mass Perfection, prehransko dopolnilo, sirotkine beljakovine z dodanimi ogljikovimi hidrati, sladkorji in sladili. Sestava in hranilne vrednosti po okusih so podane spodaj:

Hranilne vrednosti Na 100 Na 60g odmerek
energije 1601 kJ / 382 kcal 961 kJ / 229 kcal
maščobe 5.2 g 3.1 g
od tega nasičene maščobne kisline 1,1 g 0,7 g
ogljikovi hidrati 46.0 g 27.6 g
od tega sladkorji 6.7 g 4,0 g
vlakna 4.1 g 2.5 g
beljakovine 35,8 g 21.5 g
sol 0.13 g 0,08 g
Beljakovine v Mass Perfection so naravnega izvora. Sestava okusa JAGODA.
sestavine: ovseni kosmiči , mlečni beljakovinski koncentrat , izolat sirotkinih beljakovin (mleko in emulgator (sojin lecitin)), koncentrat sirotke (mleko), fruktoza, L-glutamin, palatinoza ™ (izomaltuloza), riževa moka, riževi otrobi, sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), naravno barvilo (rdeča pesa), zgoščevalec (ksantan), sladila (acesulfam-K, sukraloza).

Alergeni v odebeljenem tisku.

Hranilne vrednosti Na 100 Na 60g odmerek
energije 1590 kJ / 380 kcal 954 kJ / 228 kcal
maščobe 5.2 g 3.1 g
od tega nasičene maščobne kisline 1,6 g 1,0 g
ogljikovi hidrati 48.0 g 29 g
od tega sladkorji 6.0 g 3.6 g
vlaknine 7.4 g 4.5 g
beljakovine 31 g 19 g
sol 0.15 g 0,09 g
Beljakovine v Mass Perfection so naravnega izvora. Sestava okusa ČOKOLADA.
sestavine: ovseni kosmiči , mlečni beljakovinski koncentrat , izolat sirotkinih beljakovin (mleko in emulgator (sojin lecitin)), koncentrat sirotke (mleko), fruktoza, L-glutamin, palatinoza ™ (izomaltuloza), riževa moka, riževi otrobi, sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), 5% kakav v prahu, zgoščevalec (ksantan), sladila (acesulfam-K, sukraloza).

Alergeni v odebeljenem tisku.

En odmerek (2 priloženi merici – 60 g) zmešajte s približno 300 ml vode ali mleka. Uporabite med obroki za dvig dnevnega kalorijskega vnosa. V kolikor ste športno aktivni, priporočamo en odmerek tudi takoj po koncu aktivnosti za pospešitev regeneracije.

Navodila za shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Po odprtju zaprite pokrov. Priporočamo uporabo celotnega izdelka v treh mesecih po odprtju. Rok uporabnosti izdelka je naveden na embalaži.

Neto količina 2200g. Zadostuje za 36 serviranj po 60g.