fbpx

Reflex Creapure® Kreatin Monohidrat 500g

Kreatin znanstveno potrjeno dvigne fizično moč telesa za do 15 % pri hitrostnih športih in za do 30 % pri dvigu maksimalne moči. Najbolj prodajan izdelek športne prehrane za povečanje mišične mase in moči na svetu.

Cena: 24,90 

Opis

Kreatin je kot dodatek k prehrani najbolj znanstveno raziskan produkt. Kreatin se uporablja za povečanje vzdržljivosti, povečanje moči in predvsem mišične mase. Znanstveno potrjeno dvigne fizično sposobnost telesa za do 15 % pri hitrostnih športih in za 30 % pri dvigu maksimalne moči. Kreatin prav tako zelo pozitivno vpliva na izboljšanje koncentracije in pospešuje regeneracijo.

Kreatin je naravno prisoten v našem telesu. Najdemo ga v vsaki celici, kjer opravlja funkcijo zbiranja energije. Telo ima vedno na zalogi okoli 100-150 g kreatina. Od tega za opravljanje normalnih življenjskih funkcij porabi do 4 g kreatina na dan. Polovica tega kreatina telo naredi sam, ostalo pa moramo pridobiti iz hrane, ki jo zaužijemo. Za optimalno količino zaužitega kreatina moramo vsak dan pojesti 500g mesa, kar je v praksi precej težko izvedljivo. Prav zaradi enostavne uporabe je dodajanje kreatina k osnovni prehrani koristno za vse, tudi športno neaktivne.

Reflex Creapure® Creatin Monohidrat izdeluje nemški proizvajalec AlzChem® in je edini kreatin monohidrat, ki je redno testiran za morebitne nečistoče. To je zelo pomembno dejstvo, saj kreatin drugih proizvajalcev pogosto vsebuje nezaželene sestavine (kreatinin ipd.), ki nastanejo pri izdelavi kreatina.

Reflex Creapure® Creatin Monohidrat je za primeren za vse, ki si želite najbolj preizkušen in znanstveno potrjen prehranski dodatek kreatina.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

Reflex Creapure® Creatin hranilne vrednosti

5 g 100 g
Kreatin monohidrat 5 g 100 g

Prvih pet dni uporabe se imenuje faza nalaganja, ko zaužijemo 5 g kreatina z 400 ml vode ali soka štirikrat dnevno – enakomerno razporejeno skozi dan. Po preteku petih dni pa vzamemo samo en odmerek 5 g enkrat na dan. Merica (5g) je priložena.

500g; zadostuje za 50 serviranj. Okus nevtralen.