fbpx

Reflex Testo Fusion 90 kapsul

Prehranski dodatek za naravno povečanje moškega spolnega hormona testosterona.

Cena: 29,90 

Opis

Reflex Testo Fusion je visoko-kakovosten kompleks fenusterola in L-karnitina. Vsebuje cink, baker, magnezije, vitamin B6 in D3 vitamin.

Vzdržuje normalno raven testosterona v krvi
► Pomaga pri sintezi beljakovin
Prispeva k normalni in urejeni presnovi


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

Reflex Testo Fusion hranilne vrednosti

6 kapsul % RDA
Vitamin D3 30 ug 600
Vitamin B6 10 mg 714
Magnezij 150 mg 40
Cink 30 mg 300
Baker 10 mg 100
Boron 10 mg NA
Fenugreek Steroli 750 mg NA
L-Karnitin 2 mg NA

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition Testo Fusion – prehransko dopolnilo v obliki kapsul NETO KOLIČINA: 90 kapsul zadostuje za 30 odmerkov SESTAVA: (6 kapsul): vitamin D3 30 ųg, vitamin B6mg, magnezij 150mg, cink 30mg, baker 1mg, bor 10mg, Fengugreek steroli 750mk, L-karnitin 2000mg SESTAVINE: L-karnitin, L-Tartrat, magnezijev citrat, Fenugreek fenusteroli (50% steroidnih saponinov- izvleček iz semen Trigonelle Foenum  Graecum), cinkov mono-L-metionin sulfat, natrijev borat, magnezijev stearat, mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid, holekarciferol, piridoksin hidroklorid, bakrov L-aspartat. VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na spodnjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na spodnjem delu embalaže. NAVODILA ZA UPORABO: Na dneve, ko ne trenirate vzemite dvakrat na dan po 3 tablete z obroki. Na dneve, ko trenirate vzemite 3 kapsule eno do dve uri pred treningom in 3 kapsule pred spanjem. Po petih dneh prekinite uporabo za dva dni. Po šestih tednih uporabe naredite tri tedenski premor. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  POZOR: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen moškim, športnikom in rekreativcem, starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd. UVOZNIK & DISTRIBUTER: VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Na dneve, ko ne trenirate, vzemite dvakrat na dan po 3 tablete z obroki. Na dneve, ko trenirate, vzemite 3 kapsule eno do dve uri pred treningom in 3 kapsule pred spanjem. Po petih dneh prekinite uporabo za dva dni. Po šestih tednih uporabe naredite tri tedenski premor.

90 kapsul.

BREZPLAČNA poštnina za nakupe že nad 10€! Dostava naslednji dan! Opusti