fbpx

Reflex Zinc Matrix (ZMA)

Anabolično mineralna formula na osnovi cinka, magnezija in vitamina B6, ki zvišuje nivo rastnega hormona in testosterona ter vpliva na povečanje moči, vzdržljivosti, okrevanje in rast.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

Cena: 16,90 

Opis

Reflex Zinc Matrix je znanstveno pripravljena in preizkušena anabolična mineralna formula na osnovi cinka, magnezija in vitamina B6, ki zvišuje nivo anaboličnega (rastnega) hormona in testosterona in vpliva na povečanje moči, vzdržljivosti, okrevanje in rast.
Dodan ima še baker za optimiziranje razmerja med cinkom in bakrom v organizmu.

Reflex Zinc Matrix je popolnoma naraven izdelek in ne vsebuje nobenih prepovedanih substanc. Uporaba pred spanjem pospeši regeneracijo in rast mišic s spodbujanjem izločanja telesu lastnega rastnega hormona.

SESTAVA:

hranilne vrednosti:

Reflex Zinc Matrix hranilne vrednosti 4 kapsule 1 kapsula
Magnezij 375 mg 94 mg
Cink 30 mg 7.5 mg
Vitamin B6 10.5 mg 2.6 mg
Baker 1000 ug 250 ug
Boron 1 mg 0.25 mg

UPORABA:

Vzemite 4 kapsule pred spanjem.

PAKIRANJE:

100 kapsul.