fbpx

Reflex Zinc Matrix (ZMA)

Anabolično mineralna formula na osnovi cinka, magnezija in vitamina B6, ki zvišuje nivo rastnega hormona in testosterona ter vpliva na povečanje moči, vzdržljivosti, okrevanje in rast.

Cena: 16,90 

Opis

Reflex Zinc Matrix je znanstveno pripravljena in preizkušena anabolična mineralna formula na osnovi cinka, magnezija in vitamina B6, ki zvišuje nivo anaboličnega (rastnega) hormona in testosterona in vpliva na povečanje moči, vzdržljivosti, okrevanje in rast.
Dodan ima še baker za optimiziranje razmerja med cinkom in bakrom v organizmu.

Reflex Zinc Matrix je popolnoma naraven izdelek in ne vsebuje nobenih prepovedanih substanc. Uporaba pred spanjem pospeši regeneracijo in rast mišic s spodbujanjem izločanja telesu lastnega rastnega hormona.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

hranilne vrednosti:

Reflex Zinc Matrix hranilne vrednosti 4 kapsule 1 kapsula
Magnezij 375 mg 94 mg
Cink 30 mg 7.5 mg
Vitamin B6 10.5 mg 2.6 mg
Baker 1000 ug 250 ug
Boron 1 mg 0.25 mg

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition, ZINC MATRIX (Cink matrica-cink, magnezij, bor in baker) v obliki kapsul NETO KOLIČINA: 90 kapsul zadostuje za 30 odmerkov

SESTAVA: (4 kapsule): magnezij 375mg (100%RDA), cink 30mg (300%RDA), vitamin B6 10,5mg (750%RDA), baker 1,000 ug (100% RDA), boron (1mg). *RDA=priporočena dnevna količina

SESTAVINE: magnezijev citrat, magnezijev bisglicinat, cink bisglicinat, magnezijev stearat, pyrodoxine hidroklorid, baker bisglicinat, dinatrijev tetraborat, silicijev dioksid. VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov.

ROK UPORABNOSTI IZDELKA: najmanj do datuma označenega na spodnjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na spodnjem delu embalaže.

NAVODILA ZA UPORABO: zaužijte 4 kapsule dnevno, pred spanjem. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: 1 odmerk dnevno.

POZOR: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

PROIZVAJALEC: proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd. UVOZNIK & DISTRIBUTER: VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite 4 kapsule pred spanjem.

100 kapsul.

BREZPLAČNA poštnina za nakupe že nad 10€! Dostava naslednji dan! Opusti