- 41%

B&F Probiotiki PRO B DUO

Proizvajalec:Body&Fit

19,99 

Probiotična in prebiotična formula skupaj. Vsaka kapsula zagotavlja 5 milijard CFU črevesju prijaznih bakterij. Probiotiki imajo dodan še biotin, ki pomaga pri normalni presnovi hranil.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

► PRO-biotična + PRE-biotična formula skupaj
Napredno formulirane kapsule 💊
► Probiotiki patentirane blagovne znamke HOWARU®
► Za 60 dni vsakodnevne uporabe!

Priljubljena kombinacija pro in pre – biotikov za zdrav življenjski slog
Izkoristite oboje v eni “dvojni” kapsuli z najnovejšo kombinacijo probiotikov in prebiotikov. Notranja kapsula je zasnovana tako, da uravnoteži zaužito prehrano z dodajanjem in podpiranjem edinstvene mešanice črevesju prijaznih sevov bakterij. Notranja kapsula vsebuje kar 5 milijard CFU črevesju prijaznih bakterij. Dodan biotin pa pomaga pri normalni presnovi hranil.
Zunanja kapsula oziroma ovoj vsebuje prebiotični frukto-oligosaharid, ki ustvarja optimalno kombinacijo za vaš prebavni sistem!
✅ Za popolno podporo pri prehrani in imunskemu sistemu!

VO2 Športna Prehrana & Oprema - howaru IFF 2 300x244 1

► Izdelek vsebuje HOWARU® probiotike. Ko na izdelki vidite njihov logotip, ste lahko prepričani, da dobite najkakovostnejši probiotični dodatek, ki je na voljo. Več info na spletni strani https://howaru.com/

Proizvajalec

Body&Fit

Body&fit športna prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na [show_more more=”Več...” less=”...manj”] proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Vodi jih preprosto prepričanje - življenje v dobri fizični formi je srečno, zdravo in samozavestno. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

Skupaj smo močnejši. Zato se je Body&Fit leta 2017 odločili, da se pridruži podjetju Glanbia Performance Nutrition (GPN) - globalnemu vodilnemu podjetju v prehrambeni industriji, znanem po vodilnih svetovnih blagovnih znamkah, kot so Optimum Nutrition, Slimfast, BSN, idr... S to združitvijo so pridobili dostop do najboljših virov beljakovin in ostalih surovin, ki jih uporabljajo v proizvodnji proteinov, vitaminov, napitkov in druge prehrane. [/show_more]

Na 1 kapsulo
Probiotična mešanica Howaru®5 mrd CFU
B. Lactis (Bi-07)1,25 mrd CFU
B. Lactis (Bl-04)1,25 mrd CFU
L. Acidophilus (ATCC SD5221)1,25 mrd CFU
L. Paracasei (Lpc-37)1,25 mrd CFU
Fruktooligosaharidi (FOS)55 mg
Biotin50 µg (100%)
Vitamin B316 mg (100%)
Vitamin D35 µg (100%)

*Priporočeni dnevni vnos

Sestavine:

Vlažilo (glicerol), kapsula (sredstvo za glaziranje (hidroksipropil metil celuloza)), sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalna celuloza), fruktooligosaharidi v prahu (FOS), mešanica probiotikov Howaru® Restore II (B. Lactis (Bi-07), B. Lactis (Bl)). -04), L. Acidophilus (ATCC SD5221), L. Paracasei (Lpc-37)), nikotinamid (vit. B3), D-biotin, holekalciferol (vitamin D3), barva (železovi oksidi in hidroksidi).

Priporočamo uporabo 1 kapsule dnevno s hrano.

Še posebej se priporoča uporaba probiotikov ob uporabi antibiotikov od prvega dne antibiotičnega zdravljenja; ves čas zdravljenja in vsaj še nekaj dni po končanem antibiotičnem zdravljenju; OPOZORILO: kapsulo zaužijte vsaj 3 ure po uporabi antibiotika.

60 kapsul; zadostuje za 60 dni redne uporabe.

Morda vam bo prav tako všeč…