Reflex DIGEZYME® Prebavni Encimi

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

22,90 

Prebavni encimi sodelujejo pri razgradnji zaužitih ogljikovih hidratov, laktoze, celuloznih vlaken, beljakovin in maščob.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

 • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
 • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
 • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
 • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

DIGEZYME® encimi so biološke molekule (beljakovine), ki delujejo kot katalizatorji in sodelujejo pri kompleksnih reakcijah razgradnje hrane.

 • Amilaza (3840µg) – razgradi škrob v sladkorje
 • Proteaza (960µg) – pripomore k hidrolizi peptidnih vezi iz beljakovin v aminokisline
 • Laktaza (640µg) – razdeli laktozo (mlečni sladkor) za proizvodnjo glukoze & galaktoze
 • Lipaza (160µg) – razgrajuje maščobe
 • Celulaza (32µg) – razgrajuje celulozna vlakna

  Informed Sport

  ► Izdelano v Veliki Britaniji s certifikatom Informed Sports, ki zagotavlja neoporečnost glede prepovedanih substanc. Uradna stran izdelka proizvajalca na www.reflexnutrition.com

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo. [show_more more=”Več...” less=”...manj”]

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.[/show_more]

V želatinasti † kapsuli: DigeZyme® (alfa-amilaze, proteaze, laktaze, celulaza, lipaza), maltodekstrin, sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalna celuloza), sredstva proti strjevanju (kalcijev silikat, magnezijev stearat, silicijev dioksid).

† Ni primeren za vegetarijance

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition DIGEZYME prebavni encimi NETO KOLIČINA: 90 kapsul zadostuje za 90 odmerkov. SESTAVA (na kapsulo): 160mg DigezymeÒ prebavnih encimov. SESTAVINE: (v 2 kapsulah): želatina, DigeZyme® (alfa-amilaza, proteaza, laktaza, celulaza, lipaza), maltodekstrin, mikrokristalin. celuloza, sredstvo proti strjevanju (kalcijev silikat, magnezijev stearat, silicijev dioksid). VSEBNOST ALERGENOV: Ne vsebuje znanih alergenov. NI PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na embalažI. Serija (lot) je označena na embalaži.NAVODILA ZA UPORABO: 1 kapsulo zaužijte z obrokom. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: 1 odmerek dnevno. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 16 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

PROIZVAJALEC: Reflex Nutrition Ltd., Velika Britanija

UVOZNIK & DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite eno kapsulo dnevno pred obrokom.

90 kapsul.