Reflex Testo Fusion 90 kapsul

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

29,90 

Prehranski dodatek Testo Fusion za naravno povečanje moškega spolnega hormona testosterona.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Vzdržuje normalno raven testosterona v krvi
► Pomaga pri sintezi beljakovin
Prispeva k normalni in urejeni presnovi

Reflex Testo Fusion je visoko-kakovosten kompleks fenusterola in L-karnitina. Vsebuje cink, baker, magnezije, vitamin B6 in D3 vitamin.

✅ Kako na naravni načini povečati testosteron? Preverite v našem članku: Naravno Anaboličini >>>

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo.

”Več...”

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.

”...manj”

Hranilne vrednosti

6 kapsul % RDA
Vitamin D3 30 ug 600
Vitamin B6 10 mg 714
Magnezij 150 mg 40
Cink 30 mg 300
Baker 10 mg 100
Boron 10 mg NA
Fenugreek Steroli 750 mg NA
L-Karnitin 2 mg NA

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition Testo Fusion – prehransko dopolnilo v obliki kapsul NETO KOLIČINA: 90 kapsul zadostuje za 30 odmerkov SESTAVA: (6 kapsul): vitamin D3 30 ųg, vitamin B6mg, magnezij 150mg, cink 30mg, baker 1mg, bor 10mg, Fengugreek steroli 750mk, L-karnitin 2000mg SESTAVINE: L-karnitin, L-Tartrat, magnezijev citrat, Fenugreek fenusteroli (50% steroidnih saponinov- izvleček iz semen Trigonelle Foenum  Graecum), cinkov mono-L-metionin sulfat, natrijev borat, magnezijev stearat, mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid, holekarciferol, piridoksin hidroklorid, bakrov L-aspartat. VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na spodnjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na spodnjem delu embalaže. NAVODILA ZA UPORABO: Na dneve, ko ne trenirate vzemite dvakrat na dan po 3 tablete z obroki. Na dneve, ko trenirate vzemite 3 kapsule eno do dve uri pred treningom in 3 kapsule pred spanjem. Po petih dneh prekinite uporabo za dva dni. Po šestih tednih uporabe naredite tri tedenski premor. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  POZOR: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen moškim, športnikom in rekreativcem, starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd.

Na dneve, ko ne trenirate, vzemite dvakrat na dan po 3 tablete z obroki. Na dneve, ko trenirate, vzemite 3 kapsule eno do dve uri pred treningom in 3 kapsule pred spanjem. Po petih dneh prekinite uporabo za dva dni. Po šestih tednih uporabe naredite tri tedenski premor.

90 kapsul.