B&F Rhodiola Rosea 180 Kapsul

Proizvajalec:Body&Fit

14,90 

Rhodiola Rosea se ima pozitivni učinek na spomin, simptome višinske bolezni, atletske sposobnosti in psihično ter fizično počutje.

BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 10 €!

  • Done Darilo pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.

► Za pomiritev in sprostitev
► Tradicionalni in naravni prehranski dodatek
► 500mg Arktičnega korena (Rhodiola Rosea) na eno kapsulo

Uporablja se za povečanje kondicijske pripravljenosti za vzdržljivostne športe, kot so tek, kolesarjenje in plavanje.

Uporablja se tudi za regeneracijo in psiho-fizično pomiritev.

POMEMBNO: Uporaba ni priporočljiva, če uporabljate anti-depresive.

Pakiranje zadostuje za 2-3 mesece uporabe.

Proizvajalec

Body&Fit

Body&fit športna prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Vodi jih preprosto prepričanje - življenje je v formi je srečnejše, zdravo in samozavestno. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

Skupaj smo močnejši. Zato se je Body&Fit leta 2017 odločili, da se pridruži podjetju Glanbia Performance Nutrition (GPN) - globalnemu vodilnemu podjetju v prehrambeni industriji, znanem po vodilnih svetonih blagovnih znamkah, kot so Optimum Nutrition, Slimfast in BSN. S to združitvijo so pridobili dostop do najboljših virov beljakovin in ostalih surovin, ki jih uporabljajo v proizvodnji proteinov, vitaminov, napitkov in druge prehrane.

B&F Rhodiola Rosea hranilne vrednosti

1 kapsula 3 kapsule
Rhodiola Rosea 500 mg 1500 mg

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO. IZDELEK: Body&Fit Rhodiola Rosea. NETO KOLIČINA: 180 kapsul.  SESTAVA (1 kapsula): Rhodiola Rosea 500mg. SESTAVINE: Rhodiola Rosea (Sedum roseum (L.) scop), kapsula (goveja in prašičja želatina), sredstva proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), barvilo (titanijev oksid). VSEBNOST ALERGENOV: glej sestavine–odebeljeni tisk. UPORABA: Zaužijte eno do tri kapsule dnevno z zadostno količino vode. ROK UPORABNOSTI: glej embalažo. Serija (lot):glej embalažo. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!. PROIZVAJALEC: Body & Fit, Nizozemska.

Vzemite eno do tri kapsule dnevno po obroku. Priporočamo uporabo na vsakih 8 ur.

POMEMBNO: Uporaba ni priporočljiva, če uporabljate anti-depresive.

180 kapsul. Neto količina 114,3 gramov.