B&F Marinol® Omega 3

Proizvajalec:Body&Fit

19,99 

Najboljše Marinol® Omega 3 ribje olje na trgu. Visoka vsebnost DHA in EPA, ki je pridobljena s patentiranim postopkom, ki omogoča 50% višjo biološko vrednost olja.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznak: , , ,

Opis

► Patentirana oblika čistega naravnega ribjega olja Marinol®.
► Brez GSO (gensko spremenjenih organizmov).
► Najvišja možna absorpcija zaradi edinstvene pridelave olja.
► Pakiranje po 180 kapsul – uporaba do 2 na dan.

Najboljši proizvodni proces in absorpcija

Marinol® Omega 3 je pridobljen iz naravne oblike trigliceridov in ne v cenejši obliki iz etil estra, ki ga uporabljajo običajne omega 3, ki jih najdete v lekarnah, veleblagovnicah, supermarketih in drugih trgovinah z zdravo hrano. Ta oblika trigliceridov, pridobljena iz popolnoma naravnega encimskega proizvodnega procesa, je mnogo bolj zahtevna in čista. Biološka uporabnost oziroma vrednost je celo do 50% višja!

Zajamčena čistost

Tudi najboljše ribe so pogosto kontaminirane s PCB-ji ali težkimi kovinami. Pomembna prednost ekskluzivne evropske patentirane oznake Marinol® je, da gre olje čez več različnih filtrov za odstranjevanje teh nečistoč. Marinol® proizvaja vodilni nizozemski proizvajalec Lipid Nutrition. Če izberete Omega 3 iz oznake kakovosti Marinol®, zajamčeno dobite najvišjo kakovost in čistost.

Večja vsebnost DHA EPA

Omega3 so esencialne maščobne kisline, med katerimi sta najpomembnejši EPA in DHA. Naše telo jih ne proizvaja same in jih podobno kot določene esencialne vitamine in aminokisline mora dobiti iz prehrane. Marinol® Omega 3 vsebujejo visoke vrednosti in že uporaba 1-2 kapsul dnevno zadostuje za popolno podporo.


✅ Za podrobnejše informacije o izdelku si oglejte podroben opis proizvajalca (PDF priloga) >>>


Proizvajalec

Body&Fit

Body&fit športna prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na [show_more more=”Več...” less=”...manj”] proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Vodi jih preprosto prepričanje - življenje v dobri fizični formi je srečno, zdravo in samozavestno. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

Skupaj smo močnejši. Zato se je Body&Fit leta 2017 odločili, da se pridruži podjetju Glanbia Performance Nutrition (GPN) - globalnemu vodilnemu podjetju v prehrambeni industriji, znanem po vodilnih svetovnih blagovnih znamkah, kot so Optimum Nutrition, Slimfast, BSN, idr... S to združitvijo so pridobili dostop do najboljših virov beljakovin in ostalih surovin, ki jih uporabljajo v proizvodnji proteinov, vitaminov, napitkov in druge prehrane. [/show_more]

B&F Marinol® Omega3 sestava

2 Kapsuli
Koncentrat čistega ribjega olja 2000 mg
Omega 3 maščobne kisline 960 mg
Eicosapentaenoic Acid (EPA) 420 mg
Docosahexaenoic Acid (DHA) 300 mg

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO-IZDELEK: Body&Fit  MARINOL OMEGA 3 – kapsule z naravnim koncentratom ribjega olja. NETO KOLIČINA: 180 kapsul. SESTAVA (na 1000mg kapsulo): Omega-3 C-38 Marinol koncentrat ribjega olja: 480mg; od tega DHA: 150mg, EPA 210mg. SESTAVINE: koncentrat ribjega olja, kapsula-goveja želatina, vlažilno sredstvo (glicerol), antioksidant (tokoferol) NAVODILA ZA UPORABO: zaužijte 2-3 kapsule dnevno. Za boljšo absorpcijo jih užijte z obroki. Opozorilo: prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Po uporabi zaprite embalažo. Shranite na hladnem, suhem in izven dosega majhnih otrok.  VSEBNOST ALERGENOV: glej sestavine (odebeljen tisk). ROK UPORABNOSTI IZDELKA: najmanj do datuma, označenega na embalaži. Serija (lot) je označena na embalaži. PROIZVAJALEC: Body & Fit, Nizozemska.

Vzemite 1-2 kapsuli dnevno z obroki. Količino prilagodite svojim prehranskim potrebam.

180 kapsul po 1000mg čistega ribjega olja.

Morda vam bo prav tako všeč…