B&F 5-HTP 200 mg 180 kapsul

Proizvajalec:Body&Fit

29,90 

5-HTP se uporablja za zdravljenje nespečnosti, depresije, anksioznosti, migrene, napetosti, kopulzivnem prenajedanju, predmestrualnemu sindromu (PMS),…

BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 10 €!

  • Done Darilo pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.

5-HTP je rastlinski prehranski dodatek, pridobljen iz afriškega zelišča Griffonia Simplicifolia. V zadnjih letih postaja vedno bolj priljubljen kot naravna alternativa uspavalnim tabletam, saj deluje kot prekurzor spalnega hormona melatonina. B&F 5-HTP je najvišje stopnje čistosti in je na voljo v majhnih, lahko prebavljivih vegetarijanskih kapsulah z kar 200 miligramov 5-HTPja na kapsulo.

► 200 mg 5-HTP na kapsulo
► Zaradi rastlinskih kapsul primeren tudi za vegane
► 180 kapsul na pakiranje

Proizvajalec

Body&Fit

Body&fit športna prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Vodi jih preprosto prepričanje - življenje je v formi je srečnejše, zdravo in samozavestno. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

Skupaj smo močnejši. Zato se je Body&Fit leta 2017 odločili, da se pridruži podjetju Glanbia Performance Nutrition (GPN) - globalnemu vodilnemu podjetju v prehrambeni industriji, znanem po vodilnih svetonih blagovnih znamkah, kot so Optimum Nutrition, Slimfast in BSN. S to združitvijo so pridobili dostop do najboljših virov beljakovin in ostalih surovin, ki jih uporabljajo v proizvodnji proteinov, vitaminov, napitkov in druge prehrane.

B&F 5-HTP 200mg

1 kapsula
BioPerin (ekstrakt črnega popra) 2mg

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Body&Fit 5-HTP. NETO KOLIČINA: 180 kapsul (200mg). SESTAVINE (na kapsulo):5-HTP (Griffonia Simplicifolia) 200mg, bioperin (ekstrakt črnega popra) 2mg,sredstvo za povećanje prostornine (mikrokristalinska  celuluza,  rastlinska kapsula (hidroksipropil metilceluloza), emulgator (kalcijeve soli maščobnih kislin), sredstvo proti strjevanju (silikon dioksid).VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: označen na embalaži. Serija (lot) je označena na embalaži. NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte 1 kapsulo z zadostno količino vode; 1 x dnevno. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. POZOR! Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Hraniti  v suhem in hladnem prostoru, nedosegljivo otrokom. PROIZVAJALEC: Body& Fit,Nizozemska. UVOZNIK & DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite 1 kapsulo pred spanjem oziroma po potrebi.

180 vegeterjanskih kapsul.