fbpx

B&F Marinol® Omega3

Z Marinol® Omega3, dajte svojemu telesu najboljše. Visoka vsebnost DHA in EPA (zelo pomembno), čisti izdelek in biološka uporabnost 50% višja! Najbolj kakovostni omega 3 prehranski dodatek na trgu.

Cena: 6,90 

Opis

► Patentirana oblika čistega naravnega ribjega olja Marinol®.
► Brez GSO (gensko spremenjenih organizmov).
► Najvišja možna absorpcija zaradi edinstvene pridelave olja.
► Pakiranje po 30 kapsul – uporaba do 2 na dan.

Najboljši proizvodni proces in absorpcija –  Marinol® Omega3 je pridobljen iz naravne oblike trigliceridov in ne v cenejši obliki iz etil estra, ki ga uporabljajo običajne omega 3, ki jih najdete v lekarnah, veleblagovnicah, supermarketih in trgovinah z zdravo hrano. Ta oblika trigliceridov, pridobljena iz popolnoma naravnega encimskega proizvodnega procesa, je mnogo bolj zahtevna in čista. Biološka uporabnost oziroma vrednost je celo do 50% višja!

Zajamčena čistost – tudi najboljše ribe so pogosto kontaminirane s PCB-ji ali težkimi kovinami. Pomembna prednost ekskluzivne evropske patentirane oznake Marinol® je, da gre olje čez več različnih filtrov za odstranjevanje teh nečistoč. Marinol® proizvaja vodilni nizozemski proizvajalec Lipid Nutrition. Če izberete Omega3 iz oznake kakovosti Marinol®, zajamčeno izberete najvišjo kakovost in čistost.

Večja vsebnost DHA EPA – Omega3 so esencialne maščobne kisline, med katerimi sta najpomembnejši EPA in DHA. Naše telo jih ne proizvaja same in jih podobno kot določene vitamine in aminokisline mora dobiti iz prehrane. Marinol® Omega 3 vsebujejo visoke vrednosti in že uporaba 1-2 kaspul dnevno zadostuje za popolno podporo.

B&F Marinol® Omega3 sestava

2 Kapsuli
Koncentrat čistega ribjega olja 2000 mg
Omega 3 maščobne kisline 960 mg
Eicosapentaenoic Acid (EPA) 420 mg
Docosahexaenoic Acid (DHA) 300 mg

 

Vzemite 1-2 kapsuli dnevno z obroki. Količino prilagodite svojim prehranskim potrebam.

30 kapsul po 1000mg čistega ribjega olja.