fbpx

Reflex ALBION® FERROCHEL železo

Železo je bistven mineral za zdravje, ki igra pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, zdravju srca in ožilja,… AKCIJA: 1+1 gratis – ob nakupu enega izdelka, dobite drugi enak izdelek brezplačno.

Cena: 10,90 

Opis

Reflex Ferrochel® železo bisglicinat v obliki kelata z visoko biološko vrednostjo iz podjetja Albion Laboratories, Inc. Za več informacij obiščite www.albionferrochel.com

Zakaj naše telo potrebuje mineral železo?

  • Železo zmanjšuje fizično utrujenost
  • Železo vzpostavlja optimano presnovo oziroma metabolizem
  • Železo je pomembno za delovanje kognitivnih funkcij
  • Železo sodeluje pri tvorbi rdečih krvnih telesc in hemoglobina
  • Železo je prisotno pri prenosu kisika v telesu

Železov bisglicinat ima kar 40% višjo biološko vrednost kot druge oblike, kot so železov sulfat (poceni nadomestek železa), ki ima le 20% biološko vrednost ali železov oksid, ki je dejansko brez biološke vrednosti in potencialno toksičen.

Železo je bistven mineral za zdravje, ki igra pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, zdravju srca in ožilja, kognitivnem razvoju, proizvodnji rdečih krvnih celic in prispeva k zmanjševanju utrujenosti.

Dodajanje železa v obliki prehranskega dopolnila je še posebej primerno za ženske (zaradi menstrualnega ciklusa).


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

Na eno kapsulo:14 mg železa (100% PDV*) Ferrochel® železo Bisglycinate.
*Priporočena dnevna vrednost (PDV)

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition ALBION FERROCHEL kapsule. NETO KOLIČINA:120 kapsul zadostuje za 120 odmerkov. SESTAVA (na kapsulo): 14 mg železa (100% NRV*) iz Ferrochel® Iron Bisglycinate (železov bisglicinat). SESTAVINE: (v dveh kapsulah): želatina, maltodekstrin, mikrokristalin. celuloza, železov bisglicinat, sredstvo proti strjevanju (kalcijev silikat, magnezijev stearat, silicijev dioksid). VSEBNOST ALERGENOV: Ne vsebuje znanih alergenov. NI PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na embalažI. Serija (lot) je označena na embalaži.NAVODILA ZA UPORABO: kapsulo zaužijte z obrokom. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: 1 kapsula dnevno.POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 16 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: Reflex Nutrition Ltd., Brighton, Velika Britanija UVOZNIK & DISTRIBUTER: VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite eno kapsulo dnevno po obroku.

120 kapsul.