fbpx

Reflex Colostrum 100 kapsul

Aktivne substance, ki jih vsebuje kolostrum, so edinstvene v svoji koncentraciji in razmerju.

Cena: 16,90 

Opis

► MOČNEJŠI IMUNSKI SISTEM
► VEČJA FIZIČNA MOČ IN VITALNOST
► REDNA PREBAVA
► HITREJŠA REGENERACIJA – ZA ŠPORTNO AKTIVNE (UGODNO VPLIVA NA IZLOČANJE RASTNEGA HORMONA)
► URAVNA KRVNI SLADKOR – ZA VSE, KI SI ŽELITE ZNIŽATI ODSTOTEK MAŠČOBE V TELESU

Kolostrum imenujemo tudi prvo mleko in je eno najbolj naravnih in edinstvenih hranil v naravi. Kolostrum je mleko, ki ga izločajo vsi sesalci 24 ur po skotitvi mladiča. Aktivne substance, ki jih vsebuje kolostrum, so edinstvene v svoji koncentraciji in razmerju. Kolostrum je najbogatejši vir protiteles, rastnih faktorjev, vitaminov, mineralov, aminokislin in antioksidantov.
Kolostrum je bogat z ogljikovimi hidrati, beljakovinami in protitelesi. Je praktično brez maščob, saj jih novorojenci ne prebavljajo najbolje. Znanstveniki dokazujejo, da ima uporaba kolostruma veliko pozitivnih učinkov na zdravje in splošno počutje. Primeren je za osebe vseh starosti.

Reflex Colostrum kapsule so pridobljene iz zamrznjeno posušenega kolostruma govedi, ki je standariziran, da vsebuje 35 % IgG aktivnih substanc, kar je mnogo več od drugih izdelkov kolostruma.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

 

Colostrum hranilne vrednosti

1 kapsula 3 kapsule
Goveji Kolostrum (35% immunoglobulinov) 450mg 1.350 mg

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition, Colostrum (Kolostrum) v obliki kapsul

NETO KOLIČINA: 100 kapsul zadostuje za  100 odmerkov

SESTAVA: (1 kapsula): 450mg kolostrum goveda (35-40% imunoglobina)

SESTAVINE: zamrznjeno posušen kolostrum goveda (min 35% imunoglobina G), mikro kristalna celuloza, magnezijev stearat, silicijev dioksid. VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov.

ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na spodnjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na spodnjem delu embalaže.

NAVODILA ZA UPORABO: zaužijte 1 do 3 kapsule od 2 do 4 krat dnevno. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina:  3 odmerke dnevno.

POZOR: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

PROIZVAJALEC: proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd.

UVOZNIK& DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Kot dodatek k prehrani zaužijte eno do tri kapsule, dvakrat do štirikrat dnevno.

100 kapsul.