fbpx

Reflex DIGEZYME® Prebavni Encimi

Kombinacija prebavnih encimov, ki sodelujejo pri razgradnji zaužitih ogljikovih hidratov, laktoze, celuloznih vlaken, beljakovin in maščob.

Cena: 14,90 

Opis

DIGEZYME® prebavni encimi so biološke molekule (beljakovine), ki delujejo kot katalizatorji in sodelujejo pri kompleksnih reakcijah razgradnje hrane.

  • Amilaza (3840µg) – razgradi škrob v sladkorje
  • Proteaza (960µg) – pripomore k hidrolizi peptidnih vezi iz beljakovin v aminokisline
  • Laktaza (640µg) – razdeli laktozo (mlečni sladkor) za proizvodnjo glukoze & galaktoze
  • Lipaza (160µg) – razgrajuje maščobe
  • Celulaza (32µg) – razgrajuje celulozna vlakna

Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

V želatinasti † kapsuli: DigeZyme® (alfa-amilaze, proteaze, laktaze, celulaza, lipaza), maltodekstrin, sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalna celuloza), sredstva proti strjevanju (kalcijev silikat, magnezijev stearat, silicijev dioksid).

† Ni primeren za vegetarijance

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition DIGEZYME prebavni encimi NETO KOLIČINA: 90 kapsul zadostuje za 90 odmerkov. SESTAVA (na kapsulo): 160mg DigezymeÒ prebavnih encimov. SESTAVINE: (v 2 kapsulah): želatina, DigeZyme® (alfa-amilaza, proteaza, laktaza, celulaza, lipaza), maltodekstrin, mikrokristalin. celuloza, sredstvo proti strjevanju (kalcijev silikat, magnezijev stearat, silicijev dioksid). VSEBNOST ALERGENOV: Ne vsebuje znanih alergenov. NI PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na embalažI. Serija (lot) je označena na embalaži.NAVODILA ZA UPORABO: 1 kapsulo zaužijte z obrokom. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: 1 odmerek dnevno. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 16 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

PROIZVAJALEC: Reflex Nutrition Ltd., Velika Britanija

UVOZNIK & DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite eno kapsulo dnevno pred obrokom.

90 kapsul.