Reflex Omega 3 90 kapsul

Študije dokazujejo, da uporaba Omega 3 ribjega olja povečujejo športno sposobnost in mišično moč, zmanjšujejo katabolizem in vplivajo na povečano izločanje rastnega hormona.

Cena: 12,90 

Opis

Omega 3 so poli-nenasičene maščobe kisline v ribjem olju. Znižujejo raven slabega holesterola in s tem možnost srčne kapi. Uporaba ima še mnogo drugih pozitivnih lastnosti. Dokazana je tudi boljša poraba telesne maščobe med aktivno vadbo in tako zmanjšane odvečne maščobne zaloge v telesu.

Za športnike je uporaba Reflex Omega 3 še posebej priporočljiva, saj posredno povečuje športno sposobnost in mišično moč. Študije dokazujejo zmanjšan katabolizem in povečano izločanje rastnega hormona. Delujejo protivnetno

Zakaj so Reflex Omega 3 kapsule drugačne od konkurenčnih izdelkov?

Ker so omega 3 maščobe kisline pridobljene iz naravnih virov, lahko nastane velika razlika med pridobljenimi vrednostmi z različnimi postopki pridobivanja maščob. Ribe lahko vsebujejo različne toksine in strupe kor npr. živo srebro in dioksine, ki so zdravju škodljivi. Reflex Omega 3 kapsule so prečiščene in pregledane za vse nečistoče in ne vsebujejo nevarnih snovi!

Reflex Omega 3 kapsule imajo povišano vrednost EPA (330 mg) in DHA (220 mg) v primerjavi z drugimi Omega3 dodatki na trgu!

DHA in EPA sta bistvenega pomena za ohranjanje zdravja. DHA je nujna za pravilen razvoj in delovanje možganov, oči in imunskega sistema. EPA je potrebna za nastajanje hormonov prostaglandinov, ki skrbijo za zdravje srca in optimalno zgradbo celičnih membran. Izboljšata delovanje možganov tako, da spodbujata prenašalce živčnih impulzov v možganih in izboljšata intelektualne funkcije. Zakaj so celične membrane tako pomembne? Celične membrane omejujejo in nadzorujejo, kaj bo vstopilo v celico, jedro in mitohondrije in kakšna bo reakcija s snovmi in strukturami znotraj membrane. Mnogi znanstveniki so prepričani, da se večina bolezni začne prav na membranski ravni. Kako uspešno deluje celična membrana pa je odvisno od njene zgradbe. Njeni poglavitni gradbeniki so maščobne kisline in holesterol, ki jih obdajajo molekule vode. Med dvojno plastjo lipidov potekajo beljakovinski kanali, ki omogočijo, da v vodi topne snovi preidejo skozi lipidno plast in vstopijo v celico.Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Reflex Omega 3 hranljive vrednosti, 1 Kapsula
Koncentrat ribjega olja, 1000 mg
od tega:, “”
Eicosapentaenoic Acid (EPA), 330vmg
Docosahexaenoic Acid (DHA), 220vmg

Vzemite 1 kapsulo trikrat dnevno z obroki. Količino prilagodite svojim prehranskim potrebam.

90 kapsul po 1000mg čistega ribjega olja.