fbpx

Reflex Vitamin D3 50 ųg

Vitamin D3 pomaga pri vzdrževanju normalnih mišičnih funkcij in zdravega imunskega sistema.

Cena: 14,90 

Opis

Vitamin D3 telo potrebuje za vzdrževanje pravilnega delovanja mišic in imunskega sistema, pa tudi za zaščito pred boleznimi in ohranjanje zdravih kosti in zob.

Vitamin D je znan kot vitamin sonca, saj sintetizira, ko je koža izpostavljena sončni svetlobi. Ko niste izpostavljeni sončni svetlobi je telo ne proizvaja, zato je priporočljivo dodajanje v obliki prehranskega dopolnila.

Vitamina D3 športniki in rekreativci pogosto uporabljajo za podporo imunskemu sistemu in optimalnemu delovanju mišic.

Več o Vitaminu D in delovanju na imunski sistem si preberite na našem blogu >>>Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

Reflex Vitamin D3 50 ųg hranilne vrednosti

% RDA na kapsulo
Vitamin D3 1.000 50 ųg

Sestavine: V vsaki kapsuli iz želatine: sredstva za povečanje prostornine (maltodekstrin, celuloza), kolekalciferol (vitamin D3), sredstva proti strjevanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid, kalcijev silikat).

Vzemite eno kapsulo dnevno po obroku.

To je prehransko dopolnilo in ga je priporočljivo uporabljati skupaj z uravnoteženo prehrano.

100 kapsul, 50 mikrogramov oz. 2000 i.u.