fbpx

Reflex Vitamin D3 50 ųg

100 kapsul vitamina D3 (50 ųg oziroma 2000 IU na kapsulo), ki pomaga pri vzdrževanju normalnih mišičnih funkcij in podpira imunski sistem.

Cena: 14,90 

Opis

Vitamin D3 telo potrebuje za vzdrževanje pravilnega delovanja mišic in imunskega sistema, pa tudi za zaščito pred boleznimi in ohranjanje zdravih kosti in zob.

Reflexov prehranski dodatek Vitamin D3 je proizveden po najvišjih standardih v sodobnem proizvodnem obratu Refelex Science Park v Veliki Britaniji.

Vitamin D3 je znan kot vitamin sonca, saj sintetizira, ko je koža izpostavljena sončni svetlobi. Ko niste izpostavljeni sončni svetlobi je telo ne proizvaja, zato je priporočljivo dodajanje v obliki prehranskega dopolnila.

Vitamina D3 športniki in rekreativci pogosto uporabljajo za podporo imunskemu sistemu in optimalnemu delovanju mišic.

Več o Vitaminu D in delovanju na imunski sistem si preberite na našem blogu >>>Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

Reflex Vitamin D3 50 ųg hranilne vrednosti

% RDA na kapsulo
Vitamin D3 1.000 50 ųg/2000 IU

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition VITAMIN D3 v obliki kapsul. NETO KOLIČINA: 100 kapsul zadostuje za 100 odmerkov. SESTAVA (1 kapsula): 50ug vitamina D3 (1000% priporočene dnevne količine). SESTAVINE: sredstva za povečanje volumna (maltodekstrin, mikrokristalinska celuloza), kapsula iz trdne želatine (goveja želatina), holekalciferol, sredstva proti strjevanju (kalcijev silikat, magnezijev stearat, silicijev dioksid).VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov. ROK UPORABNOSTI IZDELKA:najmanj do datuma,označenega na embalaži. Serija (lot) je označena na embalaži.  NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte 1 kapsulo dnevno, z obrokom. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: 1 kapsula dnevno. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.! PROIZVAJALEC: Proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd. UVOZNIK & DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Vzemite eno kapsulo dnevno po obroku.

To je prehransko dopolnilo in ga je priporočljivo uporabljati skupaj z uravnoteženo prehrano.

Navodila za shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Po odprtju zaprite pokrov. Priporočamo uporabo celotnega izdelka v treh mesecih po odprtju. Rok uporabnosti izdelka je naveden na embalaži.

100 kapsul, 50 mikrogramov oz. 2000 i.u.