- 30%

Anarchy Freedom kompresijske pajkice

Proizvajalec:Anarchy Pajkice

Original price was: 64,90 €.Current price is: 45,43 €.

Kompresijske pajkice s sivim vojaško kamuflažnim vzorcem in oranžnim detajlom v post-apokaliptičnem stilu. Šiv v V obliki na zadnjici in kompresijska tehnologija še posebej udobno poudarita naravne linije.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznak: , , ,

Opis

Z visoko krojenim pasom in zaobljeno srčasto 🖤 obliko zadaj, unikaten kroj diskretno poudari športno postavo in linije vašega telesa. Zaradi skrbno izbranega materiala je občutek na koži prijeten, tudi če jih nosite cel dan.

Kompresijski kroj pajkic pomeni različno tridimenzionalno stopnjo elastičnosti vlaken na različnih področjih –  v stegnih in pod gluteusi (push-up efekt in poudarek naravnih linij telesa). Tehnologija kompresije neposredno vpliva na delovanje mišic, jih ohranja aktivne med treningom, nato pa skrajša čas okrevanja. Kompresijske pajkice Anarchy Apparel so popolna podpora za pomoč pri doseganju vaših atletskih ciljev.

Znotraj pasu se nahaja vrvica, ki omogoča optimalno nastavitev višine pasu in preprečuje drsenje. Zaradi notranjega vezanja vrvica ni vidna od zunaj.

Kombinirajte svoje Anarchy Freedom pajkice s športnim modrčkom in zaokrožite svoj izgled.

Proizvajalec

Anarchy Pajkice

ANARCHY Apparel je agresivna športna blagovna znamka, ki ni primerljiva z ničemer drugim. Veliko truda je vloženega v razmišljanje in oblikovanje izven ustaljenih smernic vsakdana. [show_more more=”Več...” less=”...manj”] Anarchy se je rodila v Skandinaviji in njena kultura, narava in okolica navdihujejo edinstvenost. Narejena je za posameznika, ki ni omejen in ga nihče ne nadzoruje. Za nekoga, ki je sam svoj vladar, ki sam določa svoje cilje in se sam odloči, kdaj in kako jih bo dosegel. Nekdo, ki hodi po poti na svoj način in mu ni mar za mnenja nikogar.

Filozofija blagovne znamke je na prvem mestu zabava in ponos zaradi ustvarjenega. Ustvarjamo samo to, kar bi radi videli na ljudeh okoli nas. Dizajn mora biti kreativen, udoben, eleganten in samozavesten. Zaradi kompleksnih vzorcev, odličnih barv in visokokakovostnih tkanin se boste med športom ali v prostem času počutili posebno - to je naša garancija!

V naši trgovini boste vedno našli nove serije in modele oblačil. Mnogi od njih so unikatni in na voljo le v omejenem številu. Naši izdelki morajo biti posebni. Naša edinstvenost je naš značaj in ni nas mogoče kopirati na nešteto načinov. Anarchy Apparel je blagovna znamka športnih oblačil, ki jih ne morete vzeti s police kjerkoli. Smo zato, da poživimo svet okoli nas in zato ne obstajamo samo v črno-sivi uniformi, kjer je pomemben le logotip blagovne znamke.

Vaše potovanje z nami se začne tukaj. Z veseljem vas pričakujemo.

[/show_more]

Ne glede na to, ali gre za tek, jogo, fitnes, rolanje, gimnastiko, borilne veščine, jahanje ali številne druge športne in prostočasne dejavnosti, za uporabo teh pajkic skoraj ni omejitev.

Material je izjemno trpežen, elastičen in hkrati zelo udoben. Odlično odvaja vlago in vas ohranja udobno suhe tudi po dolgotrajnih aktivnostih.

Zaradi kompresijske tehnologije je pajkice nekoliko težje obleči, ko pa jih boste enkrat oblekle, jih ne boste želele več sleči. Če gredo pajkice z lahkoto gor, so vam verjetno prevelike.

Sestava: 80% poliester/Lycra®, 20% spandex

Anarchy pajkice obrnite navznoter in pri strojnem pranju uporabite športni/občutljiv program s hladnejšo vodo (max 40°C). Ne priporočamo sušenja v sušilnem stroju. Pri sušenju zunaj jih ne izpostavljajte močnemu soncu, saj lahko to vpliva na intenzivnost in obstojnost barv.

VO2 Sport Športna Prehrana - pranje pri 40Brez uporabe belilaNe likajteSrednja vročina

VO2 Športna Prehrana & Oprema - R07Vr Ig scaled e1637858565241Vse mere so v centimetrih (cm).

XSSMLXL
A:2830323436
B:25-2626-2727-2828-2929-30
C:20-2121-2222-2323-2424-25
D:6263646566
E:89101112

Morda vam bo prav tako všeč…

  • - 30% nedrček

    Anarchy Vaeneti športni nedrček

    24,43 27,92 
    Izberite možnostiLoading Done
  • - 30% kompresijske pajkice

    Anarchy Warthog kompresijske pajkice

    Original price was: 64,90 €.Current price is: 45,43 €.
    Izberite možnostiLoading Done
  • - 30% pajkice

    Anarchy Liliani pajkice

    Original price was: 49,90 €.Current price is: 34,93 €.
    Izberite možnostiLoading Done
  • - 30% Kompresijske pajkice

    Anarchy Bulletproof kompresijske pajkice

    Original price was: 64,90 €.Current price is: 45,43 €.
    Izberite možnostiLoading Done