Reflex ALBION® Magnezij

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

11,90 

Magnezij primanjkuje mnogim športnikom in rekreativcem, ki je pomemben pri proizvodnji energije in sodeluje v več kot 300 reakcijah v telesu. V najboljši bisglicinat obliki, ki ne obremeni prebave.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Reflex Mg Bisglicinat v obliki kelata ima 80% višjo biološko vrednost (z malo ali brez stranskih učinkov), v primerjavi z drugimi oblikami, kot so magnezijev citrat, ki ima 90% biološko vrednost (z možnim odvajalnim stranskim učinkom), ali magnezijev oksid s samo 4% biološko vrednostjo.

Komu ga običajno primanjkuje?

Naravno se ta mineral v prehrani naravno nahaja predvsem v listnati zeleni zelenjavi, kot je blitva, ohrovt, špinača. Najdemo ga namreč v molekulah klorofila. Velika ga je tudi v jogurtih, oreščkih in stročnicah. Vsi, ki teh živil redno ne konzumirate je zelo verjetno, da vam ga primanjkuje.

Pomanjkanje Mg se čuti predvsem v pojavu krčev med vadbo, težav s spanjem, predmensturalnim sindromon, bolečih sklepih in tako naprej. Višje potrebe po magneziju imajo lahko tudi nosečnice in doječe matere. 🍼 Če vas zanima več o prehrani v času nosečnosti, si preberite članek na našem blogu >>>

Reflex Magnezijev bisglicinat  je zelo učinkovit zaradi hitre absorpcije.

Ključne prednosti uporabe Reflex bisglicinat magenzija:
  • Pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost
  • Podpira delovanje metabolizma za energijo
  • Prispeva k normalnemu delovanju mišic med in po vadbi
  • Podpira presnovo za energijo.
  • Pomaga pri normalnem delovanju mišic
  • Prispeva k vzdrževanju kostne mase

Informed Sport

► Izdelano v Veliki Britaniji s certifikatom Informed Sports, ki zagotavlja neoporečnost glede prepovedanih substanc. Uradna stran izdelka proizvajalca na www.reflexnutrition.com

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo.

”Več...”

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.

”...manj”

Na eno kapsulo: 125 mg magnezija (33% PDV*) Albion® Magnesium Bisglycinate.
*Priporočena dnevna vrednost (PDV)

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition ALBION MAGNESIUM kapsule NETO KOLIČINA: 90 kapsul zadostuje za 30 odmerkov. SESTAVA (na kapsulo): 125 mg magnezija (33% NRV*) iz Albion® Magnesium Bisglycinate (magnezijev bisglicinat). SESTAVINE: (v dveh kapsulah): želatina, magnezijev bisglicinat, maltodekstrin, sredstvo proti strjevanju magnezijev stearat, silicijev dioksid). VSEBNOST ALERGENOV: Ne vsebuje znanih alergenov. NI PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na embalaži. Serija (lot) je označena na embalaži. NAVODILA ZA UPORABO: kapsulo zaužijte z obrokom. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: 3 kapsule dnevno. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet z zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: Reflex Nutrition Ltd., Brighton, Velika Britanija

Vzemite tri kapsule dnevno.

90 kapsul.