Reference trgovine VO2 Sport. Mnenja in izkušnje športnikov z uporabo izdelkov.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - primoz roglic prehranaPrimož Roglič, Team Lotto NL-Jumbo


“Vsi OTE SPORTS izdelki so zelo kvalitetni, se posebej všeč mi je to, da so brez umetnih sladil in barvil. Kot najljubši izdelek bi izpostavil ploščico Anytime okus banana in pa Energy napitek ki mi daje dodatno energijo med dolgimi urami na kolesu! Z OTE SPORTS športno prehrano bo sezona zagotovo lažja!”


beni-savsek-vo2

Benjamin Savšek, kanuist – dobitnik ZLATE 🥇 olimpijske medalje na OI v Tokiu!

Športni prehranski dodatki in napitki katere mi ponuja trgovina VO2 Sport, mi pri mojem športu pomagajo pri hitrejši regeneraciji med enim in drugim treningom in večjo moč ter pospešeno dehidracijo med treningi. Ponujajo mi tudi dodatke s katerimi si lahko tempiram dnevno formo do najboljše fizične pripravljenosti točno do starta. Zato ker pri svojih športnih aktivnostih uporabljam športne izdelke Reflex in OTE Sports, ima moje telo na voljo vse potrebne snovi, ki pripomorejo k boljši fizični pripravljenosti. Za vrhunske športne rezultate je potrebnega veliko intenzivnega treninga, zato je potrebno telo pripraviti na velike napore, kjer ti športna prehrana in dodatki veliko pomagajo.

Za več informacij pa vprašajte za mnenje strokovnjake na tem področju  v športni trgovini VO2sport. 😉


 

VO2 Športna Prehrana & Oprema - matic modic vo2sportMatic Modic, maratonec

Že nekaj časa uporabljam OTE izdelke. OTE Super Greens zjutraj, med vadbo pa energy drink in gele ter energijske tablice. Predvsem prisegam na kvaliteto in pri OTE izdelkih jo imam zagotovljeno!


Aleš Novak, trail in cestni tekač ter gorski ultramaratonec 
“Reflex Nutrition je moja prva izbira prehranskih dodatkov že vrsto let. Prepričali so me z znanstvenim pristopom, so namreč eden redkih

VO2 Športna Prehrana & Oprema - ales novak vo2sport

proizvajalcev, ki dejansko uporabljajo znanstveno preizkušeno razmerje in količino posameznih sestavih, ob tem pa skrb posvečajo tudi njihovemu izboru, praviloma so to najkakovostnejše sestavine. Danes je trg preplavljen s cenenimi izdelki neznanega izvora in sestave, pri Reflexu pa točno vem, da dobim najkakovostnejši produkt in da v telo dejansko vnašam koristne snovi. Največ uporabljam Natural Whey beljakovine, običajno v jutranjem smutiju, dnevno tudi Omego 3 in Nexgen Pro, po napornih treningih in daljših tekmah pa tudi Growth Matrix za hitrejšo regeneracijo. Ti izdelki niso med najcenejšimi, so pa gotovo v samem kakovostnem vrhu.”


VO2 Športna Prehrana & Oprema - ajda sagmeister

Ajda Sagmeister, Reflex ambasadorka v Sloveniji
Ko sem začela redno uživati Reflex Nutrition izdelke, sem opazila takojšen pozitiven vpliv na rezultate pri mojih športnih aktivnostih. Moji dosežki na fitnesu so se dvignili na višji in predvsem kvalitetnejši nivo. K temu je v največji meri pripomogel ONE STOP XTREME za regeneracijo in pridobitev mišične mase ter MUSCLE BOMB, ki mi pomaga ohranjati visok nivo energije skozi celoten trening. Ker sem mami, “poberem” tudi veliko bacilov od svojih otrok, a mi NEXGEN PRO pomaga, da ne zbolim, saj vsebuje vse pomembne vitamine, minerale in celo probiotike, ki so v današnjem času nujni za optimalno delovanje telesa kot sistema. Ko mi zapaše nekaj sladkega, vedno posežem po noro dobrih R-BARih. Dejansko lahko okusim vse sestavine, iz katerih so te čokoladice izdelane – za “piko na i” so sladkane s Stevio in tako ne zaužijem nepotrebnega sladkorja.


 

Rok Sojer, tekmovalec v Classic Bodybuilding VO2 Športna Prehrana & Oprema - rok sojer
Brez sponzorstva podjetja VO2 Sport, ki me je podprlo, obleklo in opremilo z izdelki Reflex Nutrition, zagotovo ne bi dosegel takšnih rezultatov. Izpostavil bi vrhunski Micro Whey izolat, ki mi je omogočal, da zdržim težke priprave ob minimalnem vnosu kalorij; zaradi dodanih probiotičnih kultur pa nisem imel nobenih želodčnih težav. Za dvig nivoja energije in porabo zadnjih odvečnih gramov maščobe sem uporabljal Thermo Fusion, ki mi omogoča nemoten fokus na treningih in pri poziranju.

Nepogrešljivi komplet za ohranjanje zdravega imunskega sistema sta zagotovo Nexgen PRO in Omega 3, saj zaradi zadostne količine vitaminov in mineralov nisem zbolel, kar se sicer ob pripravah dogaja zelo pogosto. Priporočam še BCAA – sam sem uporabljal kapsule – za “zaščito” mišičnih vlaken, kadar pa sem si zaželel kaj sladkega, so bile moja najljubša izbira R Bar proteinske ploščice, ki vsebujejo kar 20g beljakovin in minimalno maščob, sladkaene pa so z naravno Stevio. Čista zmaga 🙂


VO2 Športna Prehrana & Oprema - david plese vo2sport

David Pleše, triatlonec
Na treningih in predvsem na tekmah uporabljam OTE energijske gele. Predvsem so zelo praktični in dobre sestave. Za samo uživanje ni potrebno spiti dodatno količino vode, saj so nekoliko redkejši tako, da si jih lahko dam kar v bidon (8-10 gelov), odvisno od dolžine tekme (treninga). Zaradi dobre sestave ostaja telo v ravnovesju z energijo, elektroliti, kar je pri vzdržljivostnih športih (triatlon, kolesarjenje, tek) zelo pomembno. Sam sem kar precej občutljiv na razne gele tako, da imam včasih občutek, da se vsebina ne absorbira in da ne dobim potrebne energije. Z OTE geli dobim tisto, kar proizvajalec zagotavlja in si sam najbolj želim, t.j. dodatno energijo za dober nastop.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - rocni kolesarjiEkipa ročnih kolesarjev
Vsak športnik, ki se intenzivneje ukvarja s svojo športno panogo potrebuje dodaten vnos hranil v obliki športne prehrane. Še posebej mineralov, vitaminov…, saj jih z dnevnim vnosom normalne hrane ne zaužije dovolj. Izdelki, ki jih ponuja VO2 SPORT so po našem mnenju odlično prehrambno dopolnilo saj smo po uporabi vsi hitro opazil izboljšanje splošnega počutja in krajši čas regeneracije. Športno prehrano trgovine VO2 Sport priporočamo vsem, ki se kakor koli športno udejstvujejo in so opazili, da se nikakor ne morejo pobrati po napornejših treningih ali zaradi zmanjšanje telesne odpornosti ne morejo nadaljevati intenzivnih treningov.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - davor doma vo2sportDavor Doma, osebni trener in tekmovalec v Bodybuildingu
Poizkusil sem praktično že vse proizvode iz ponudbe Reflex Nutrition športne prehrane in nad vsemi sem bil pozitivno presenečen glede kakovosti in delovanja. Moji trenigi na fitnesu so izjemno intenzivni in samo najbolj kakovostna športna prehrana mi zagotavlja podporo in omogoča stalni napredek. Izpostavil bi izolat sirotkinih beljakovin – MICRO WHEY, ki je praktično brez ogljikovih hidratov in maščob.

Zelo sem zadovoljen na dejstvom, da skoraj vsem nadomestnom obrokov Reflex dodaja prebavne encime s katerimi je izkoristek zaužitih beljakovin mnogo boljši. Kot osebni trener športne dodatke Reflex Nutrition priporočam tudi mojim strankam.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - lindicMitja Lindič, atlet
Atletiko treniram že več kot 10 let pri atletskem klubu Kronos iz Ljubljane. Moji najboljši uspehi so v disciplini 400m z ovirami, in sicer sem bil 8. na mladinskem svetovnem prvenstvu v Barceloni. Sem večkratni udeleženec svetovnih in evropskih prvenstev. Sem tudi lastnik državnega rekorda v disciplini 400m ovire. Manjkajo mi samo še uvrstitve na največja članska tekmovanja (Olimpijske igre) in upam, da mi s pomočjo VO2 Sporta to tudi uspe.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - grega sikosek vo2sportGregor Sikošek, kolesar
Izdelke trgovine VO2 Sport uporabljam že dolgo časa. Kolesarim od leta 2009 in takoj naslednje leto, leta 2010 sem izdelke spoznal in tudi preizkusil. Ob rahlo povečani količini treninga in približno 3-4 tekme mesečno, telo zahteva dodatke v obliki športne prehrane, da vse skupaj lažje prenese. Vse to nadomestim z izdelki trgovine VO2 Sport. Od izdelkov redno uporabljam L-glutamin po treningu, med samo vadbo in za tekme uporabljam gele.

Za vse vzdržljive športnike izdelke zelo toplo priporočam, pa še cena je glede na količine in kakovost zelo ugodna.VO2 Športna Prehrana & Oprema - luka ziga
Luka žgajnar in Peter Žnidaršič, spust po divjih vodah
Peter: Že nekaj časa za hidracijo med in po treningih uporabljam hidrcijske šumeče tablete. V pripravljalnem obdobju, kjer je poudarek na fizično napornih treningih (predvsem v fitnesu) pa  uporabljam tudi  Reflex Instant mass. Izdelki so mi pomagali na poti do letošnjih uspehov, zato jih močno priporočam.

Luka:  Letošnjo sezono sem  poskusil  z jemanjem izdelka Reflex Growth Matrix. Sezona je bila  pestra in naporna, časa za počitek je bilo zelo malo saj sva bila konstantno na poti z državno reprezentanco. Izdelek mi je zelo pomagal pri regeneraciji, kar je posledično vplivalo tudi na rezultate.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - savsek

Benjamin Savšek, kanuist
Športni prehranski dodatki in napitki katere mi ponuja trgovina VO2 Sport, mi pri mojem športu pomagajo pri hitrejši regeneraciji med enim in drugim treningom in večjo moč ter pospešeno dehidracijo med treningi. Ponujajo mi tudi dodatke s katerimi si lahko tempiram dnevno formo do najboljše fizične pripravljenosti točno do starta. Zato ker pri svojih športnih aktivnostih uporabljam športne izdelke Reflex in OTE Sports, ima moje telo na voljo vse potrebne snovi, ki pripomorejo k boljši fizični pripravljenosti. Za vrhunske športne rezultate je potrebnega veliko intenzivnega treninga, zato je potrebno telo pripraviti na velike napore, kjer ti športna prehrana in dodatki veliko pomagajo.
Za več informacij pa vprašajte za mnenje strokovnjake na tem področju  v športni trgovini VO2sport. 😉


VO2 Športna Prehrana & Oprema - jana

Jana Bratina, tekmovalka v gorskem teku
Med izdelki različnih proizvajalcev športne prehrane me je do sedaj najbolj prepričal Maxifuel, saj prisegam na bolj neizrazite in naravnim okusom podobne izdelke. Praški Viper Active so manj agresivni in manj umetnega okusa in se odlično obnesejo tako na treningih kot daljših tekmah. Na daljših treningih so priročne predvsem tablete ali praški v mini embalaži. Tudi geli Viper Active, še posebej okus maline, mi na tekmah najbolj ustrezajo, saj lažje stečejo po grlu kot geli drugih proizvajalcev. V trenutkih krize pa na tekmi prisegam na čokolado in kofein, zapakirana v tablico Viper Boost. Ta je res najboljša!VO2 Športna Prehrana & Oprema - matic grilcMatic Grilc, tekmovalec v bodybuildingu
Reflex Nutrition izdelke uporabljam redno, ker se tekmovalno ukvarjam z bodybuildingom in prisegam samo na najbolj kakovostne izdelke. Zelo sem zadovoljen z novimi proteini Instant Whey Pro, saj ponujajo odlične okuse in tudi sama kvaliteta beljakovin je na najvišjem nivoju. Uporabljam tudi Reflex Omega 3 maščobe, Vitamin D3 in multivitamine Nexgen pro v kapsulah. Kreatin monohidrat pa poskrbi da lažje pridelam kak kilogram mišične mase. V večernih uram posegam po Reflex Miceller Casein izdelku, saj mi zagotavlja počasno absorbacijo beljakovin čez celo noc. Z linijo prehranskih izdelkov Reflex nutrition dobim vse, kar moje telo potrebuje za podporo pri napornih treningih v fitnesu. Reflex Nutrition izdelke priporočam tudi mojim strankam v okviru osebnega trenerstva.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - orazem

Monika Oražem, triatlonka
Izdelke trgovine VO2 Sport uporabljam krajši čas, vendar že opažam razliko, predvsem kar se tiče regeneracije. Glede na to, da jih uporablja tudi triatlonska britanska reprezentanca, iz katere prihaja tudi aktualni olimpijski prvak v triatlonu, lahko z zagotovostjo trdim, da so res kvalitetni. Poleg tega imajo vsi izdelki tudi super okus. Izdelke priporočam vsem, ki se ukvarjajo s športom, še posebej z vzdržljivostnim.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - dani svetik

Danijela Svetik, kolesarka
Glede na to, da izdelkov ne izbiram samo po kvaliteti, ampak tudi po okusu, so mi ravno izdelki trgovine VO2 Sport zadetek v polno. Okus cimeta dobim v žitni ploščici Energy Bar. Najboljši ogljikovo-hidratni napitek pa je zagotovo Reflex THE EDGE z okusom ananasa. Recovery uporabljam po treningu, pa tudi v običajnem vsakdanu, da sem lahko kos vsakodnevnim družinskim izzivom. Da je telo polno vitaminov in mineralov pa poskrbi Reflex Nexgen multivitaminski dodatek.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - jerankoSamo Jeranko, tekomovalec v potapljanju na vdih
Izdeleka
 ki ju največ uporabljam sta Reflex L-glutamin in vitamini. Glutamin mi pomaga pri splošni regeneraciji, medtem ko antioksidanti pospešujejo nevtralizacijo prostih radikalov ki se med mojimi treningi pospešeno sproščajo.

Samo Jeranko je večkratni državni rekorder in inštruktor potapljanja na vdih http://www.jeranko.si


VO2 Športna Prehrana & Oprema - poglavc

Aljoz Poglavc, kolesar
1. Za popolno hidracijo uporabljam OTE Energy drink – še posebej ljuba mi je vanilija. Velikost embalaže mi ustreza, ker zdrži nekaj časa kljub uporabi ostalih članov družine.

2. Ko pride obdobje napornih dirk-treningov, se prileže na koncu hitra napolnitev z OTE Recovery.

3. Uporabljam tudi kapsule BCAA, poplaknjene s kozarcem vode v kateri raztopim glutamin. To dodatno pospeši regeneracijo in preprečuje pretreniranost. OTE in Reflex izdelki so dobrodošla pomoč za premagovanje športnih izzivov. Pri mojih 40 letih za krepitev odpornosti ne izostanejo tudi multivitamin in Q10, kar priporočam mojim EMŠO soborcem.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - stas slabe

Staš Slabe, plavalec
Izdelke trgovine VO2 Sport uporabljam že nekaj mesecev in sem z njimi zelo zadovoljen, tako z okusom kot učinkom pri treniranju in tekmovanjih. Mislim, da mi je uporaba prav teh pripomogla k odličnimi rezultatom na minulem zimskem državnem prvenstvu. Izdelke bi priporočil vsem, ki se ukvarjajo s športom.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - markovic

Matej Markovič, ultratriatlonec
Izotonik: Napitke uporabljam med krajšimi treningi in tudi na samih tekmah, ki trajajo od 22 pa vse tja do 35 ur. Zanimivo je, da med 8 ur trajajočim tekaškim delom ne zaužijem popolnoma nič trde hrane, temveč samo tekočino, ki jo v 80% sestavljajo prav napitku. Ko imam občutek, da potrebujem malo več moči, samo povečam koncentracijo in dobim isti učinek kot če bi zaužil energijski gel.

GROWTH MATRIX: proizvod je sestavni del mojega treninga, saj ga obvezno uporabim po njegovem zaključku. Ker vsebuje tudi sesatvine za krepitev imunskega sistema, ga velikokrat zaužijem tudi pred spanjem namesto beljakovinskega obroka. Je sestavni del moje tekmovalne prehrane, saj pride na “jedilni list” na vsake štiri ure med samim tekmovanjem. S tem poskrbim za kaloričen vnos tako beljakovin kot tudi ogljikovih hidratov.

GLUTAMIN: refleksov glutamin je edini glutamin (pa sem jih probal kar veliko), ki je topen v vodi in nima slabega okusa, tako da ga lahko popiješ z navadno vodo. Pri vseh glutaminih prejšnjih proizvajalcev sem le s težavo spravil zadevo po grlu navzdol, tako da je to sedaj pravo olajšanje.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - daneja grandovec

Daneja Gradnovec, maratonka
Izotonik se je na treningih odlično obnesel. Pila sem ga pred in med treningi, tako da mi je med treningi zagotavljal potrebno energijo in snovi za regeneracijo obenem. Je odličnega okusa, tako da sem si ga včasih privoščila tudi izven treninga. Presenetilo me je dejstvo, da ne gre le za običajen ogljikohidratni napitek, temveč mešanico hidratov, beljakovin in drugih izbranih sestavin, med drugim tudi probiotičnih kultur.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - kovac

Matjaž Kovač, triatlonec
V
 letošnji sezoni sem začel z uporabo napitka Reflex The Edge. Nad pozitivnimi učinki sem bil kar presenečen. Zagotavlja mi potrebno energijo in pospeši regeneracijo med daljšimi treningi treningi in na ironman triatlonih. Izredno dobro se je izkazal tudi na  ironmanu Kanada, kjer sem drugo polovico maratona odtekel hitreje kot prvo, kar kaže na to, da mi je napitek zagotavljal dovolj energije tudi v zaključku tekme.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - zabovnikDamjan Zabovnik, lezi-kolesar
Reflexov
 proizvod The Edge me je pozitivno presenetil po okusu, kot tudi po energiji, ki mi jo daje med dolgotrajnimi treningi. Odkar uporabljam ta napitek, se mi je tudi razpoloženje izboljšalo.

Damjan Zabovnik je svetovni rekorder na eno uro z vozilom na človeški pogon. Več na spletni strani www.eivie.com


VO2 Športna Prehrana & Oprema - kovacic

Jaroslav Kovačič, triatlonec
Reflex The Edge me je prepričal o kvaliteti in okusu (ananas), ki je bila zame popestritev od vseh tistih tradicionalnih napitkov neprijetnega okusa. Sam posvečam največ pozornosti sprint in olimpik triatlonu (prvi traja cca 1, drugi pa 2 uri), tu pa je telo podvrženo velikim intenzivnostim in energetskim potrebam, ki mnogokrat pustijo nekajdnevne posledice. Z uporabo napitka med treningi in tekmami je čas regeneracije skrajšan, kar se na koncu odrazi v boljših rezultatih in sezoni brez poškodb.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - aleksejAleksej Dolinšek, lezi-kolesar
Preteklo
 sezono sem med treningi in maratoni pričel uporabljati napitek EDGE. Še posebej se je izkazal med 1000km kolesarskim brevetom, med katerim sem porabil celo škatlo (1,5kg)  prahu EDGE, brez vsakršnih fizioloških težav. Proizvodi Reflex nutrition bodo sestavni del mojega treninga tudi med pripravami na DOS-RAS EXTREME, najtežjo ultramaratonsko dirko stare celine.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - sasa rot

Saša Rot, triatlonka

Reflex THE EDGE: proizvod uporabljam pri daljših treningih in tekmah. Je eden redkih napitkov, ki deluje blagodejno na moj želodec in mi ne povzroča slabosti in krčev, hkrati pa zagotavlja dovolj energije. Pozitivno se mi zdi, da so v napitek Reflex The Edge dodane probiotične kulture, ki jih v podobnih izotoničnih napitkih še nisem zasledila in omogočajo boljšo absorbcijo in manj težav s prebavo med daljšimi dirkami. Hkrati pa je še odličnega okusa, saj mi ne daje občutka sladkobe v ustih in je zelo piten in osvežilen.

Reflex L-GLUTAMINE: ker imam že od samega začetka resnega treniranja triatlona, precej težav s počasnejšo regeneracijo, mi Reflex L-Glutamine, kot potrebna aminokislina, veliko pripomore k manjši mišični utrujenosti po treningih in tekmah. Od vseh dodatkov, se mi zdi da občutim ravno pri jemanju Reflex L-Glutamina največjo razliko v hitrosti regeneracije. Ker je nevtralnega okusa tudi ni problematičen za uživanje z majhno količino vode. Kot osnovni dodatek bi ga priporočila vseh športnikom in resnim rekreativcem.

Reflex CORDYCEPS CS-4: proizvoda oziroma kapsul predhodno nisem poznala, vendar sem se po predstavitvi odločila da ga preizkusim. Ekstrakt redke gobe iz Kitajske, ki je sestavni del kapsule, zvišuje vzdržljivost in moč. Sama Reflex Cordyceps CS-4 jemljem zlasti v obdobju pred težkimi in zame pomembnimi tekmami, kot dopolnilo, ki mi poleg treninga in ustrezne prehrane doda še kakšen odstotek več energije v obliki vzdržljivosti.