fbpx

OTE Super Greens 360g

OTE Super Greens je naraven in bogat vir vitaminov, mineralov, antioksidantov in aminokislin, ki pomagajo alkalizirati in ohraniti zdravo prebavo.


OTE paleto naravno aromatiziranih energijskih izdelkov in regeneracijskih pijač so razvili izkušeni strokovnjaki za športno prehrano in športniki –  strokovnjaki, ki vedo, kaj si želite in kaj potrebujete. OTE je uradni prehranski partner profesionalnih kolesarskih ekip LOTTO Jumbo in Cannodale PRO Cycling.

Cena: 33,90 

Opis

Vsi vemo, da bi morali zaužiti več sadja in zelenjave. Športno aktivni še toliko več, saj zelenjava z visoko stopnjo zelene pigmentacije (klorofil) telo alkalizira.

OTE Super Greens je naraven in bogat vir vitaminov, mineralov, antioksidantov in aminokislin, ki pomagajo alkalizirati in ohraniti zdravo prebavo.

Eno serviranje OTE Super Greens nadomesti oziroma dopolni veliko porcijo naravne zelene zelenjave.

Alkaliziranje vpliva na nevtraliziranje mlečne kisline in izpiranje toksinov, kar spodbuja hitrejšo regeneracijo po športni vadbi.

OTE Super Greens dodatek NE VSEBUJE UMETNIH SLADIL. Ima naraven okus limone z limeto in je sladkan izključno s stevio.

OTE Super Greens hranilne vrednosti

100g 13g
Energija (kcal) 372 48
Maščoba (g) 2.7 0.4
-od tega nasičena(g) 0.9 0.1
Ogljikovi hidrati (g) 55.7 7.2
-od tega sladkorji (g) 13.6 1.8
Vlaknine (g) 23.2 3.0
Beljakovine (g) 17.4 2.3
Sol (g) 1.4 2.0

Sestavine: naravna aroma limete s Stevio, kodrolistni ohrovt v prahu, Spirulina v prahu, špinača v prahu, jabolčni prah (žveplov dioksid), brokoli v prahu, ekološka ječmenova trava v prahu, pšenična trava v prahu (gluten), ekološki kalčki Alfalfa v prahu, PERFORMelon™ lubenica v prahu, Chlorella v prahu, izvleček acerole (askorbinska kislina 27%), artičoke v prahu, ingver v prahu, avokadov sok v prahu, Matcha zeleni čaj v prahu, izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih semen.

Eno priloženo serviranje (zajemalka priložena) OTE Super Greens praška raztopite v 300 ml vode in dobro premešajte, da se prašek popolnoma raztopi. Lahko ga dodate tudi regeneracijskemu napitku oziroma smutijem. Uporabite enkrat dnevno oziroma po treningu za pospešitev regeneracije.

360g; zadostuje za 27 odmerkov.