- 26%

Reflex Creapure® KREATIN Monohidrat 500g

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

Original price was: 49,90 €.Current price is: 36,90 €.

Reflex Creapure kreatin znanstveno potrjeno dvigne fizično moč telesa za do 15 % pri hitrostnih športih in za do 30 % pri dvigu maksimalne moči. Najbolj prodajan izdelek športne prehrane za povečanje mišične mase in moči na svetu.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

 • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
 • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
 • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
 • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Kreatin je kot ergogeni dodatek k prehrani znanstveno najbolj raziskan produkt. Uporablja se za povečanje vzdržljivosti, povečanje moči in predvsem mišične mase. Znanstveno potrjeno dvigne fizično sposobnost telesa za do 15% pri hitrostnih športih in za 30% pri dvigu maksimalne moči. Prav tako zelo pozitivno vpliva na izboljšanje koncentracije in pospešuje regeneracijo.

Je naravno prisoten v našem telesu. Najdemo ga v vsaki celici, kjer opravlja funkcijo zbiranja energije. Telo ima vedno na zalogi okoli 100-150 g kreatina. Od tega ga za opravljanje normalnih življenjskih funkcij porabi do 4g na dan. Polovica tega telo naredi sam, ostalo pa moramo pridobiti iz hrane, ki jo zaužijemo. Za optimalno količino zaužitega kreatina moramo vsak dan pojesti 500g mesa, kar je v praksi precej težko izvedljivo. Prav zaradi enostavne uporabe je dodajanje k osnovni prehrani koristno za vse, tudi športno neaktivne.

Reflex Creapure® Creatin Monohidrat izdeluje nemški proizvajalec AlzChem® in je edini monohidrat, ki je redno testiran za morebitne nečistoče. To je zelo pomembno dejstvo, saj drugi proizvajalci pogosto dodajajo nezaželene sestavine (kreatinin ipd.), ki nastanejo pri izdelavi kreatina.

Reflex Creapure® Creatin Monohidrat je za primeren za vse, ki si želite najbolj preizkušen in znanstveno potrjen prehranski dodatek.


VO2 Sport Športna Prehrana - informed sport prehrana

► Izdelano v Veliki Britaniji s certifikatom Informed Sports, ki zagotavlja neoporečnost glede prepovedanih substanc. Uradna stran izdelka proizvajalca na www.reflexnutrition.com


✅ Bolj podrobno o kreatinu in kako deluje si preberite v članku na našem blogu >>>

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo. [show_more more=”Več...” less=”...manj”]

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.[/show_more]

 

Reflex Creapure® Creatin hranilne vrednosti

5 g 100 g
Kreatin monohidrat 5 g 100 g

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition CREAPURE CREATINE. Prehranski dodatek v obliki praška.NETO KOLIČINA: 500g zadostuje za 100 serviranj. ENERGIJSKA VREDNOST ZA 100g; /HRANILNA VREDNOST ZA 100G: CREAPURE kreatin monohidrat 100g. SESTAVINE: 100% CREAPURE kreatin monohidrat. VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na zgornjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na zgornjem delu embalaže. NAVODILA ZA UPORABO: Faza nalaganja (prvih 5 dni uporabe): raztopite eno čajno žličko praška (5g) z 500ml vode ali soka in to ponovite štirikrat dnevno, enakomerno razporejeno čez dan. Faza vzdrževanja: raztopite eno čajno žličko (5g) dnevno z 500ml vode ali soka. Po osmih tednih tednih uporabo prekinite in ponovite cikel čez štiri tedne. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen starejšim od 18 let. Izdelek ni namenjen nosečnicam ali doječim materam. Pred uporabo priporočamo posvet z zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: Reflex Nutrition Ltd., Brighton, Velika Britanija

Prvih pet dni uporabe se imenuje faza nalaganja, ko zaužijemo 5g kreatina z 400ml vode ali soka štirikrat dnevno – enakomerno razporejeno skozi dan. Po preteku petih dni pa vzamemo samo en odmerek 5g enkrat na dan. Merica (5g) je priložena.

500g; zadostuje za 50 serviranj. Okus nevtralen.

Morda vam bo prav tako všeč…

 • kreatin

  B&F Creapure® kreatin v tabletah

  29,99 
  Dodaj v košaricoLoading Done
 • - 14% creapure kreatinkreatin

  B&F Creapure® Creatine 500g

  29,99 39,99 
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
 • - 36% muscle

  Reflex Muscle BOMB® 600g

  Original price was: 49,90 €.Current price is: 31,99 €.
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka