- 35%

B&F Clarinol® CLA 180 kapsul

Proizvajalec:Body&Fit

Original price was: 24,90 €.Current price is: 16,18 €.

Clarinol® CLA premium kakovostno olje omega 6. Uporaba je zelo priljubljena, ker dokazano pospešuje porabo maščobnega tkiva popolnoma brez stimulansov in stranskih učinkov. Kar 800 mg olja na mehko kapsulo.

Ni na zalogi

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

 • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
 • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
 • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
 • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

CLA je maščobna kislina, ki je naravno pridobljena iz olja rastline barvilni rumenik. Uporaba je zelo priljubljena, saj dokazano pospešuje porabo maščobnega tkiva popolnoma brez stimulansov in stranskih učinkov. Še posebej dobro deluje za izgubo maščobe tam, kjer je najbolj prisotna (pri moških trebuh in pri ženskah stegna).

Na naraven način niža raven estrogena, kar pomaga pri boju proti celulitu!

Zakaj je Clarinol® boljši od konkurence?

C-L-A je splošni izraz za konjugirano linolna kislino, ki pomeni mešanico konjugiranih dienoskih isomerov linolejske kisline (C18:2 n-6). Nekatere izmed izomerov je možno razčleniti. Dominanti izomeri so c9, trans 11, trans 10 in c12. Vsebuje specialno razmerje 50 : 50 med temi izomeri (c-9, t-11) in (t-10,c-12). Ker so c9, t11 in t10, c12 aktivni izomeri, jih vsebuje v večji meri in višji čistosti, kot pri drugih proizvajalcih linolne kisline. Rezultat tega je izguba maščobe na hitrejši in bolj učinkoviti način.


✅ Vas zanima kako na učinkovit in trajen način shujšati? Preverite v našem prispevku >>>


 


Proizvajalec

Body&Fit

Body&fit športna prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na [show_more more=”Več...” less=”...manj”] proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Vodi jih preprosto prepričanje - življenje v dobri fizični formi je srečno, zdravo in samozavestno. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

Skupaj smo močnejši. Zato se je Body&Fit leta 2017 odločili, da se pridruži podjetju Glanbia Performance Nutrition (GPN) - globalnemu vodilnemu podjetju v prehrambeni industriji, znanem po vodilnih svetovnih blagovnih znamkah, kot so Optimum Nutrition, Slimfast, BSN, idr... S to združitvijo so pridobili dostop do najboljših virov beljakovin in ostalih surovin, ki jih uporabljajo v proizvodnji proteinov, vitaminov, napitkov in druge prehrane. [/show_more]

B&F Clarinol® CLA hranilne vrednosti

1 kapsula 3 kapsule
Konjugirana linolna kislina 800 mg 2.400 mg

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: B&F Clarinol® CLA 180 kapsul – konjugirana linolna kislina v obliki mehkih kapsul

NETO KOLIČINA: 180 kapsul zadostuje za 180 odmerkov.

SESTAVA (1 kapsula 1000mg): 800mg konjugirana llinolna kislina ((50% c-9, t-11) in 50% (t-10, c-12)).

SESTAVINE: Clanirol CLA A-80 Konjugirana linolna kislina, ovoj kapsule (želatina), vlažilno sredstvo (glicerol), antioksidant (tokoferol). VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov.

ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na zgornjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na zgornjem delu embalaže.

NAVODILA ZA UPORABO: Zaužijte  3 kapsule dnevno z obroki. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 odmerki dnevno.

POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

PROIZVAJALEC: Proizvedeno v EU, Body & Fit, Nizozemska.

Vzemite eno kapsulo 3 x dnevno z obroki.

180 kapsul po 800 mg na kapsulo.

Morda vam bo prav tako všeč…

 • - 35% proteinska ploščica

  B&F Perfection Bar Beljakovinska Ploščica 

  9,75 23,40 
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
 • thermo fusion

  Reflex Thermo Fusion 100 kapsul

  27,90 
  Dodaj v košaricoLoading Done
 • fat burner

  B&F 14 Day Killer Body fat burner

  34,90 
  Dodaj v košaricoLoading Done
 • l-karnitin

  B&F L-karnitin 150 vege kapsul

  29,90 
  Dodaj v košaricoLoading Done