Reflex Thermo Fusion 100 kapsul

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

27,90 

Reflex s ponosom predstavlja revolucionaren fat burner za hujšanje – porabo maščob. Thermo Fusion je rezultat več kot desetletne raziskave strokovnjakov na področju raziskav in razvoja izdelkov za porabo maščobe.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

 • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
 • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
 • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
 • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Thermo Fusion postavlja nova merila v formuliranju fat burnerjev. Vsebuje popolnoma varne in znanstveno dokazane sestavine, ki vam bodo v kombinaciji z urejeno prehrano in fizično vadbo zagotovo pomagale pri izgubi odvečne maščobe.

Vsako doziranje vsebuje natančno količino Acetyl L-karnitina, L-carnitina, eksrtakt zelenega čaja, kofein, choline, L-Phenylaline, kajenski poper, ALA, bioperin in chromium.

Izdelava  poteka v sodobni tovarni v Veliki Britaniji, kar pomeni mnogo bolj kontrolirano proizvodnjo. Natančna proizvodnja je zelo pomembna za resnično dober proizvod, ki uporabniku zagotavlja pričakovane rezultate.

Prednosti Thermo Fusion izdelka za izgubljanje maščob:

► Sestavine so preverjene z opravljanjem dvojno slepih znanstvenih študij, ki dokazujejo povečano porabo maščob in zmanjšujejo apetit.
► Je edini proizvod za izgubljanje maščobe, ki je proizveden izključno z 100% »zeleno« obnovljivo energijo.
► Ne vsebuje nobenih prepovedanih substanc in je popolnoma legalen in varen za uporabo.
► Izzivamo vas, da preverite fat burnerje drugih proizvajalcev.

Preverite količino sestavin, kvaliteto in potem primerjajte še ceno Thermo Fusion je enostavno brez konkurence!


VO2 Sport Športna Prehrana - informed sport prehrana

► Izdelano v Veliki Britaniji s certifikatom Informed Sports, ki zagotavlja neoporečnost glede prepovedanih substanc. Uradna stran izdelka proizvajalca na www.reflexnutrition.com


Vas zanima fitnes program za hujšanje. Zanimive napotke in vaje v našem članku: Fitnes program za moč in porabo maščobe >>>

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo. [show_more more=”Več...” less=”...manj”]

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.[/show_more]

Reflex Thermo Fusion hranilne vrednosti

1 kapsula 4 kapsule
L-Carnitine Tartrate 200 mg 800 mg
Acetyl L-Carnitine 60 mg 240 mg
DL-Phenylalanine 100 mg 400 mg
Green Tea Extract 60 mg 240 mg
Choline 30 mg 120 mg
Alpha Lipoic Acid 50 mg 200 mg
Cayenne Pepper Extract 50 mg 200 mg
Caffeine 40 mg 160 mg
Piperine 1.25 mg 5 mg
Chromium 25 µg 100 µg

OPOZORILO: Ni primerno za osebe mlajše od 18 let. Ne uporabljajte, če ste noseči ali dojite. Ne uporabljajte tega izdelka, če imate visok krvni tlak. Ne vzemite več kot 4 kapsule na enkrat. Ne vzemite več kot 12 kapsul dnevno. Ni primerno za osebe občutljive na kofein! 4 kapsule vsebujejo 160mg kofeina.

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition, THERMO FUSION – prehransko dopolnilo v obliki kapsul za pomoč pri nadzorovanju telesne teže

NETO KOLIČINA: 100 kapsul zadostuje za 50 odmerkov

SESTAVA: (4 kapsule): 500mg L-karnitin, 500mg acetil-L-karnitin, 500mg DL-fenilalanin, 300mg  ekstrakt zelenega čaja, 300mg holin, 200mg Alfa lipoična kislina, 200mg ekstrakt kajenskega popra, 150mg kofein, 5mg Bioperina, 100ug kroma.

SESTAVINE: L-karnitin, acetil-L-karnitin, DL-fenilalanin, ekstrakt zelenega čaja (95% polifenolov), holin, alfa lipoična kislina, ekstrakt kajenskega popra, brezvodni kofein, bioperin (ekstrakt črnega popra), kelat aminokisline kroma. VSEBNOST ALERGENOV: Brez znanih alergenov.

ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na spodnjem delu embalaže. Serija (lot) je označena na spodnjem delu embalaže.

NAVODILA ZA UPORABO: zaužijte 2 kapsuli pred obrokom (priporočljivo pred zajtrkom in kosilom). Na dan treninga vzemite 2 do 4 kapsule pol ure pred vadbo. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 odmerke dnevno.

POZOR: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen športnikom in rekreativcem, starejšim od 18 let. Ne zaužijte več kot 4 tablete naenkrat in ne več kot 12 tablet dnevno. Pred uporabo priporočamo posvet s športnim zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Zaradi visoke vsebnosti kofeina izdelka ne priporočamo nosečnicam!

PROIZVAJALEC: proizvedeno v VB, Reflex Nutrition Ltd. UVOZNIK & DISTRIBUTER: VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Začnite tako, da vzemite po 2 kapsuli z 3 dcl vode pol ure pred obrokom (prva dva dni samo pred zajtrkom in kosilom za oceno tolerance). Nato pa do največ 4 kapsule pred vsakim obrokom. V kolikor ste športno aktivni, uporabite še do največ 4 kapsule 20 minut pred vadbo.

100 kapsul.

Morda vam bo prav tako všeč…

 • - 18% Diet Protein

  Reflex Complete Diet Protein Beljakovine

  19,90 81,99 
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 19% proteini

  Reflex INSTANT WHEY PRO sirotkini proteini

  19,90 129,90 
  Izberite možnostiLoading Done
 • - 14% reflex eaareflex eaa

  Reflex EAA amino IZOTONIK

  29,99 
  Izberite možnostiLoading Done