B&F Beta Alanine 300g

Proizvajalec:Body&Fit

14,90 

Beta alanin je naravna aminokislina za podporo visoko intenzivnih treningov. Sodeluje pri proizvodnji karnozina. Za vzdržljivost mišic pri visoko intenzivni vadbi.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

 • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
 • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
 • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
 • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Beta alanin je ne-esencialna aminokislina. V prehrani ga najdemo v mesu in ribah. Telo ga samo ne zmore sintetizirati oziroma proizvajati.

Njegova naloga je zagotoviti visoke mišične koncentracije karnozina, majhne molekule, sestavljene iz aminokislin histidin in alanin. Karnozin pomaga vzdrževati optimalno mišično pH vrednost, s čimer zakasni mišično zakislenost in s tem mišično odpoved.

Uporaba tako omogoča izvajanje visoko intenzivne vadbe dlje časa. Najbolj učinkovit je pri aktivnosti, ki traja dlje od 60 sekund.

Beta-alanin je aminokislina, ki deluje kot močan mišični pufer – upira se padcu v pH, ki nastane kot posledica nabiranja H+ ionov v procesu anaerobne glikolize tekom vadbe. Po domače povedano, bori se zoper tistemu pekočemu občutku v mišicah, ki ga dobimo tekom intenzivne vadbe. Posledično lahko vadbo vzdržujemo dlje časa in hitreje napredujemo.

Koristen za številne športe (tek na srednje in dolge proge, kolesarjenje, veslanje, smučarski tek, nogomet, košarka itd.), kakor tudi potencialno koristen pri hitrejšem pridobivanju mišične mase.

Proizvajalec

Body&Fit

Body&fit športna prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na [show_more more=”Več...” less=”...manj”] proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Vodi jih preprosto prepričanje - življenje v dobri fizični formi je srečno, zdravo in samozavestno. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

Skupaj smo močnejši. Zato se je Body&Fit leta 2017 odločili, da se pridruži podjetju Glanbia Performance Nutrition (GPN) - globalnemu vodilnemu podjetju v prehrambeni industriji, znanem po vodilnih svetovnih blagovnih znamkah, kot so Optimum Nutrition, Slimfast, BSN, idr... S to združitvijo so pridobili dostop do najboljših virov beljakovin in ostalih surovin, ki jih uporabljajo v proizvodnji proteinov, vitaminov, napitkov in druge prehrane. [/show_more]

100% beta alanin v prahu.

Deklaracija: PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Body & Fit BETA ALANINE (čisti prah Beta Alanina) NETO KOLIČINA: 300g prahu zadostuje za 120 odmerkov. SESTAVINE: 100% Beta Alanin. VSEBNOST ALERGENOV: Ne vsebuje znanih alergenov. PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na embalaži. Serija (lot) je označena na embalaži. NAVODILA ZA UPORABO: 1,6g (eno 2,5ml merico) prahu zaužijte z vodo do 3x dnevno. Dnevi, ko trenirate: 20-30 minut pred vadbo zaužijte en odmerek in naslednjega takoj po vadbi (najbolje s proteinskim šejkom); trtji odmerek zaužijte z obrokom. Dnevi, ko ne trenirate: zaužijte 3 odmerke z obroki. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 odmerke dnevno. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet z zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Zmešajte 2,5 g (pol priložene merice) z vodo. Popijte 3-krat dnevno.

Uporabo prilagodite svojemu trenažnemu procesu.

Na dan, ko imate trening: Vzemite eno merico 20-30 minut pred vadbo in eno merico po vadbi – lahko zmešate skupaj z regeneracijskim napitkom. Tretjo merico vzemite pred ali po obroku.

Na dan, ko ne trenirate: Vzemite trikrat dnevno pred ali po obroku.

Navodila za shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Po odprtju zaprite pokrov. Priporočamo uporabo celotnega izdelka v treh mesecih po odprtju. Rok uporabnosti izdelka je naveden na embalaži.

Neto količina 300g.

Morda vam bo prav tako všeč…

 • - 14% creapure kreatinkreatin

  B&F Creapure® Creatine 500g

  29,99 39,99 
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
 • - 36% muscle

  Reflex Muscle BOMB® 600g

  Original price was: 49,90 €.Current price is: 31,99 €.
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
 • kofeinski gelkofeinski gel

  OTE Energy KOFEINSKI Gel

  11,45 39,90 
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
 • growth matrixgrowth matrix

  Reflex Growth Matrix 1890g

  49,90 
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka