Reflex Beta Alanine 250g

Proizvajalec:REFLEX NUTRITION

16,90 

Naravna aminokislina beta alanin za podporo visoko intenzivnih treningov. Sodeluje pri proizvodnji karnozina. To je spojina, ki igra vlogo pri vzdržljivosti mišic pri visoko intenzivni vadbi.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

Beta alanin je ne-esencialna aminokislina. V prehrani ga najdemo v mesu in ribah. Telo ga samo ne zmore sintetizirati oziroma proizvajati.

Njegova naloga je zagotoviti visoke mišične koncentracije karnozina, majhne molekule, sestavljene iz aminokislin histidin in alanin. Karnozin pomaga vzdrževati optimalno mišično pH vrednost, s čimer zakasni mišično zakislenost in s tem mišično odpoved.

Uporaba tako omogoča izvajanje visoko intenzivne vadbe dlje časa. Najbolj učinkovit je pri aktivnosti, ki traja dlje od 60 sekund.


Informed Sport

► Izdelano v Veliki Britaniji s certifikatom Informed Sports, ki zagotavlja neoporečnost glede prepovedanih substanc. Uradna stran izdelka proizvajalca na www.reflexnutrition.com

Proizvajalec

REFLEX NUTRITION

Prvi in poglavitni razlog obstoja Reflex Nutrition športna prehrana je proizvodnja najboljših proteinov, vitaminov in ostalih prehranskih dodatkov na svetu. Zato živijo in dihajo vsak dan od ustanovitve leta 1996. Z veliko mero strasti si prizadevajo nič drugega kot biti najboljši v tem, kar delajo. [show_more more=”Več...” less=”...manj”]

Pa naj bodo to beljakovinski dodatki, dietni proizvodi, športni prehranski dodatki ali multivitamini. Ta njihova strast jih zelo razlikuje od ostalih ponudnikov in razlika je očitna ter jasno vidna.

Izdelava Reflex prehrane poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave - celotna proizvodnja je po nadzorom Informed Sport - povezava do certifikata >>>.

Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Vse to počnejo z namenom, da vam zagotovijo nekaj zelo edinstvenega in vas na zdrav ter varen način podprejo na poti do vaših ciljev.[/show_more]

100% beta alanin v prahu.

Deklaracija: PREHRANSKO DOPOLNILO, IZDELEK: Reflex Nutrition BETA ALANINE (čisti prah Beta Alanina) NETO KOLIČINA: 250g prahu zadostuje za 156 odmerkov. SESTAVINE: 100% Beta Alanin. VSEBNOST ALERGENOV: Ne vsebuje znanih alergenov. PRIMERNO ZA VEGETARIJANCE. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: je najmanj do datuma označenega na embalažI. Serija (lot) je označena na embalaži. NAVODILA ZA UPORABO: 1,6g (eno 2,5ml merico) prahu zaužijte z vodo do 3x dnevno. Dnevi, ko trenirate: 20-30 minut pred vadbo zaužijte en odmerek in naslednjega takoj po vadbi (najbolje s proteinskim šejkom); trtji odmerek zaužijte z obrokom. Dnevi, ko ne trenirate: zaužijte 3 odmerke z obroki. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočena dnevna količina: do 3 odmerke dnevno. POZOR! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek je namenjen starejšim od 18 let. Pred uporabo priporočamo posvet z zdravnikom. Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v suhem in hladnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom! PROIZVAJALEC: Reflex Nutrition Ltd., Brighton, Velika Britanija UVOZNIK& DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Zmešajte 1,6 g (priložena ena 2,5ml merica) z vodo. Popijte 3-krat dnevno.

Na dan, ko imate trening: Vzemite eno merico 20-30 minut pred vadbo in eno merico po vadbi – lahko zmešate skupaj z regeneracijskim napitkom. Tretjo merico vzemite pred ali po obroku.

Na dan, ko ne trenirate: Vzemite trikrat dnevno pred ali po obroku.

Navodila za shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Po odprtju zaprite pokrov. Priporočamo uporabo celotnega izdelka v treh mesecih po odprtju. Rok uporabnosti izdelka je naveden na embalaži.

Neto količina 250g.

Morda vam bo prav tako všeč…