VO2 Športna Prehrana & Oprema - logo vo2 sport linije

VO2 Sport trgovina ponuja izbor visokokakovostne športne prehrane, dodatkov, opreme in oblačil tako za profesionalne športnike in rekreativce kot tudi za tiste, ki niso neposredno zavezani k športu in si želijo svojo prehrano zgolj obogatiti s kvalitetnimi športnimi in prehranskimi dodatki. Ponujamo tudi prehransko linijo za boljše uspehe pri hujšanju.

V VO2 Sport se zavedamo, kako zelo pomembno je kakovostno, neoporečno in uravnoteženo prehranjevanje v vsakdanjem življenju, še bolj pa v napornem procesu treninga in tekmovanj, zato imamo v svojih ponudbi le produkte priznanih in najboljših evropskih proizvajalcev, ki s svojo lastno proizvodnjo v EU ustrezajo vsem najvišjim kriterijem EU (pa tudi vsem antidopinškim) in so s svojo dejavnostjo ekološko osveščeni in zeleno naravnani.

V ponudbi VO2 Sport sta to dva vrhunska angleška proizvajalca športne prehrane: Reflex Nutrition in OTE Sports, ter nizozemski Body&Fit.

Ponudbo smo v zadnjem času razširili tudi na profesionalna italijanska kolesarska oblačila OUTWET in švedske pajkice Anarchy Apparel.

Smo ekipa prehranskih svetovalcev in športnikov, ki se ves čas izobražujemo in sodelujemo tudi z drugimi prehranskimi svetovalci in dietetiki, fitnes in tekaškimi trenerji in smo usposobljeni, da vam lahko svetujemo.

S svojo dejavnostjo želimo promovirati zdrav, aktiven način življenja, zdrave prehranjevalne navade ter pozitiven odnos do sebe in drugih ter še posebej okolja.

Trgovina VO2 Sport se nahaja na Kodeljevem, poleg fakultete za šport. Vabljeni.

KONTAKTI: Aleš 040 423 936 / Mojca 041 666 733Nekaj zadnjih izkušenj spletnih kupcev trgovine VO2 Sport:

Zelo me razveseli, ko ob naročilu zraven dobim še kakšno praktično darilo 🙂

Andraž iz Kamnika

Reflex so top izdelki, prav tako vaša trgovina

Marko iz Slovenske Bistrice

Ponudba v trgovini VO2 se mi zdi zelo obsežna, predvsem pa je na voljo veliko skrbno izbranih, kvalitetnih izdelkov vrhunskih proizvajalcev, tako da res veš, da za ceno dobiš najboljše, kar je trenutno na voljo na trgu.

Živa iz Ljubljane

Če izdelka trenutno ni na zalogi me hitro obvestijo, oziroma priporočijo zamenjavo za ta artikel.

Matjaž iz Kranja

Zelo odzivni in prijazni, priporočam.

Matic iz Celja

Prijazno in ustrežljivo osebje. Dobri izdelki.

Aljaž iz Novega Mesta

Zelo kvalitetni izdelki, dobra zaloga ter odlična odzivnost. Vsekakor priporočam.

Sergej iz Slovenske Bistrice

Hiter odgovor na vprašanja in hitra dostava.

Klemen iz Tolmina

Izkušnje so dobre, vedno hiter odziv, dobim kar rabim…

Gašper iz Rogaške Slatine

S celotno izkušnjo pri vas sem zelo zadovoljen. Še posebej mi je všeč vaša ažurnost in hitri odgovori glede morebitnih vprašanj. Zelo mi je všeč tudi razdelitev izdelkov po sklopih (kondicija, moč, regeneracija…) Mogoče pogrešam ponudbo bidonov in shakerjev. Drugače pa odlično, kar tako naprej 🙂

Jure iz Škorje Loke

Nimam pripomb glede odzivnosti in hitrosti dostave. Vse brez problemov in profesionalno. Trgovina je pregledna, opisi izdelkov so dobri, podajajo dovolj informacij. Všeč mi je, da obstaja pri vsakem izdelku možnost podajanja ocen in komentarjev uporabnikov, ker je to zame pogosto odločilno pri izbiri izdelkov.

Nadja iz Ljubljane

Naročilo je bilo hitro izvedeno in izdelek odpremljen še isti dan. Zelo sem zadovljen tako z nakupom kot z izdelkom. Naročil sem Reflex Vegan proteine.

Josip iz Ljubljane