Vilgain®: Inovacija in Kakovost iz Češke republike

Vilgain® je hitro rastoča blagovna znamka iz Češke republike, ki se osredotoča na ustvarjanje vrhunskih prehranskih dodatkov, zdrave prehrane in športne opreme. Njihova misija je izboljšati zdravje in dobro počutje posameznikov s pomočjo visokokakovostnih izdelkov, ki temeljijo na najnovejših znanstvenih raziskavah in trajnostnih praksah.

Filozofija

Osrednja filozofija Vilgain® je ponuditi izdelke, ki so naravni, hranilno bogati in brez nepotrebnih dodatkov. Njihov cilj je ustvariti čiste in učinkovite izdelke, ki podpirajo aktiven in zdrav življenjski slog. Verjamejo v transparentnost, zato so vsi njihovi izdelki jasno označeni z jasnimi informacijami o sestavinah in hranilni vrednosti.

Ponudba Izdelkov

Vilgain® ponuja širok spekter izdelkov, ki vključujejo:

 • Prehranske Dodatke: Vitamini, minerali, zeliščni ekstrakti in druge dodatke, ki podpirajo splošno zdravje in telesno zmogljivost.
 • Zdrava Prehrana: Bio in naravno hrano, kot so oreščki, semena, suho sadje, superživila in druge hranilno bogati prehranski izdelki.
 • Športna Prehrana: Izdelki, zasnovani za športnike, vključno z beljakovinskimi praški, energijskimi ploščicami in izotoničnimi napitki.
 • Oprema za Šport: Kakovostna športna oprema in dodatki za  edinstveno vadbeno izkušnjo.
Trajnost in Družbena Odgovornost

Vilgain se zavzema za trajnost in družbeno odgovornost. Pri izbiri sestavin in embalaže dajejo prednost okolju prijaznim in trajnostnim možnostim. Sodelujejo z lokalnimi proizvajalci in podpirajo pravično trgovino, s čimer prispevajo k razvoju lokalnih skupnosti.

Zakaj Izbrati Vilgain®?
 1. Kakovost in Transparentnost: Vilgain se ponaša z visoko kakovostjo svojih izdelkov, pri čemer uporablja le najboljše sestavine brez nepotrebnih dodatkov.
 2. Inovativnost: Nenehno raziskujejo nove načine za izboljšanje svojih izdelkov in zagotavljajo, da so vedno korak pred konkurenco.
 3. Zavezanost Zdravju: Osredotočeni so na ustvarjanje izdelkov, ki resnično koristijo zdravju in dobremu počutju njihovih strank.

Vilgain je blagovna znamka, ki združuje tradicijo, inovacijo in zavezanost k zdravju in trajnosti. Z njimi boste dobili najboljše, kar narava in znanost lahko ponudita, in s tem podprli svoj aktiven in zdrav življenjski slog.

Prikaz vseh 5 rezultatov

 • - 10% olje v spreju

  Vilgain Olje v Spreju

  8,99 24,28 
  Priročno pakirano olje v spreju (razpršilu). Enostavno doziranje. Narejeno iz vrhunskih sestavin. Za kuhanje, pečenje in aromatiziranje vaših najljubših jedi. Izbirate lahko med olivnim ali avokadovim oljem.
  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
 • NOVO - 21% magnezijev napitekmagnezijev napitek

  Vilgain Magnezijev napitek v prahu

  15,99 29,99 

  Sadni magnezijev napitek z najbolj absorbirano obliko Mg, ki preprečuje mišične krče in utrujenost. Odlična podpora za kvaliteten spanec. Brez umetnih sladil!

  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
 • NOVOlions mane

  Vilgain Lions Mane – Resasti bradovec

  13,99 

  Izvleček kitajske gobe Lions Mane za podporo živčnemu sistemu, imunosti in vitalnosti, visoko koncentriran 30 % izvleček. 90 kapsul.

  Dodaj v košaricoLoading Done
 • NOVOnaravni kofein

  Vilgain Naravni kofein v tabletah

  9,99 

   100 % naravni kofein, pridobljen iz prave kave. Pridobiva se z nežno ekstrakcijo iz kavnih zrn, kar poveča naravne učinke kofeina.

  Dodaj v košaricoLoading Done
 • - 22% hipotonični napitekhipotonični napitek

  Vilgain Iont Drink ⁠–⁠ športni hipotonični napitek z BCAA

  13,49 34,99 

  Hipotonični napitek za energijo, hidracijo in ionsko ravnovesje. Preprečuje utrujenost in prepreči mišične krče.

  Izberite možnostiLoading Done Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Konec vsebine

Konec vsebine