- 20%

B&F Vegan Omega 3

Proizvajalec:Body&Fit

11,92 

Vegan Omega 3 olje pridobljeno iz alg. Primerno za vegane!

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!
Kategorija: Oznak: , , ,

Opis

► 100% rastlinska oblika OMEGA 3 iz olja morskih alg.

► Brez priokusa po ribah po uporabi. Kapsule brez želatine!

► 500 mg omega-3 na kapsulo (150 mg DHA, 75 mg EPA).

Vegansko omega 3 olje je pridobljeno iz alg, ki so vzgojene v kontroliranem in neoporečnem okolju.

Proizvajalec

Body&Fit

Body&fit športna prehrana prihaja iz Nizozemske. Od ustanovitve leta 1995 temeljijo na

”Več...”

proizvajanju izredno kakovostne in inovativne športne prehrane ter prehranskih dodatkov. Vodi jih preprosto prepričanje - življenje je v formi je srečnejše, zdravo in samozavestno. Ponudba zajema širok spekter izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki se proizvajajo pod strogimi pravili standarda NL-BIO-01, številka 103114.

Skupaj smo močnejši. Zato se je Body&Fit leta 2017 odločili, da se pridruži podjetju Glanbia Performance Nutrition (GPN) - globalnemu vodilnemu podjetju v prehrambeni industriji, znanem po vodilnih svetonih blagovnih znamkah, kot so Optimum Nutrition, Slimfast in BSN. S to združitvijo so pridobili dostop do najboljših virov beljakovin in ostalih surovin, ki jih uporabljajo v proizvodnji proteinov, vitaminov, napitkov in druge prehrane.

”...manj”

500mg kapsula (150mg DHA, 75mg EPA).

Olje bogato z DHA in EPA, pridobljeno iz mikroalg, hidroksipropilmetilceluloza (kapsula).

DEKLARACIJA IZDELKA:

PREHRANSKO DOPOLNILO-IZDELEK: Body&Fit  VEGAN OMEGA 3 – veganske gel kapsule z naravnim  oljem iz mikroalg, bogato z maščobnimi kislinami. NETO KOLIČINA: 30 kapsul. SESTAVA (na 500mg kapsulo): DHA: 150mg, EPA 75mg. SESTAVINE: olje iz mikroalg, hidroksipropilmetilceluloza (kapsula). NAVODILA ZA UPORABO: Vzemite 2-3 kapsule dnevno. Za najboljšo absorpcijo jih užijte z obroki. Opozorilo: prehransko dopolnilo ne sme nadomestiti raznolike in uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Po uporabi zaprite embalažo. Shranite na hladnem, suhem in izven dosega majhnih otrok.  VSEBNOST ALERGENOV: brez znanih alergenov. ROK UPORABNOSTI IZDELKA: najmanj do datuma, označenega na embalaži. Serija (lot) je označena na embalaži. PROIZVAJALEC: Body & Fit, Nizozemska. UVOZNIK & DISTRIBUTER : VO2, Aleš Žitko s.p., Ljubljanska cesta 41, 1353 Borovnica, tel: 040 42 39 36, www.vo2sport.com

Zaužijte 2-3 kapsule dnevno. Najbolje med obroki.

30 kapsul.