Saltstick solne kapsule

Proizvajalec:SaltStick

29,99 

Saltstick solne kapsule z edinstveno kombinacijo elektrolitov, ki pomagajo zmanjšati toplotne obremenitve in mišične krče, ki nastanejo zaradi večje izgube elektrolitov preko znojenja.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

► EDINI elektroliti v kapsulah, ki so formulirani tako, da so skoraj enaki profilu elektrolitov, ki jih izgubljate s potenjem med naporom: natrij, kalij, kalcij in magnezij.

► Vsebuje samo KAR POTREBUJETE: Brez dodanih zelišč, sledov, vprašljivih sestavin. Brez glutena. Brez soje in oreškov. Brez sladil in sladkorja.

► NAREJENO V ZDA – Brez prepovedanih (doping) snovi in ​​redno testirano s strani neodvisnih organizacij. Proizvedeno po najvišjih standardih.

► VEGANSKE KAPSULE brez želatine.

► Vsaka kapsula vsebuje: 0,550 g soli, 63 mg kalija, 22 mg kalcija, 11 mg magnezija. Dodano ima še 2,5 µg vitamina D, ki pomaga telesu absorbirati kalcij.

► Učinkovito preprečuje tudi dehidracijo med potovanji, pohodništvom, učinki alkohola in zastrupitvi s hrano.

Priporočamo 1 kapsulo na 30-60 minut med aktivnostjo. Za enostavno uporabo v športu uporabite SaltStick dispenzer. Kapsule lahko tudi odprete in raztopite v vodi oziroma športnem napitku.

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Otroci mlajši od 18 let, nosečnice in ljudje z zdravstvenimi težavami se naj pred uporabo posvetujejo z zdravnikom. Hraniti izven dosega otrok.


Informed Sport

► Izdelano v ZDA s certifikatom Informed Sports, ki zagotavlja neoporečnost glede prepovedanih substanc. Uradna stran izdelka proizvajalca na www.saltstick.com

Proizvajalec

SaltStick

saltstick-logo

SaltStick je vodilna svetovna blagovna znamka izdelkov za nadomestitev elektrolitov oziroma hidracijo. Prihaja iz Kalifornije (ZDA) in poganjaja vse svetovne prvake. SaltStick kapsule so popoln vir trdnih elektrolitov z natrijem, kalijem, magnezijem, kalcijem in kloridom za zmanjšanje mišičnih krčev in vročinskega stresa med treningi in vzdržljivostnimi napori. Edina elektrolitska solna kapsula na svetu, ki je formulirana tako, da je imitira elektrolitski profil človeškega znoja.

Za več informacij obiščite www.saltstick.com.

Sestava na 1 kapsulo
Sol 0.55 g
Vitamin D3 (Holikalciferol) 2.5 µg
Kalij 63 mg
Kalcij 22 mg
Magnezij 11 mg

Sestavine:

Natrijev klorid, Kalijev citrat, Hidroksipropilmetilna celuloza (E464), Kalcijev citrat, Magnezijev citrat, Kalcijev glukonat, Magnezijevg lukonat, Kalcijev klorid, Stearinska kislina, Magnezijev stearat, Vitamin D3 (Holikalciferol)

Priporočamo 1 kapsulo na 30-60 minut med aktivnostjo.

Za enostavo uporabo v športu uporabite SaltStick dispenzer. Kapsule lahko tudi odprete in raztopite v vodi oziroma športnem napitku.

Med velikimi telesnimi obremenitvami zaužite največ 10 kapsul dnevno.

Izbirate lahko med pakiranjem 30 kapsul ali 100 kapsul.

Morda vam bo prav tako všeč…