- 22%

Optimum Nutrition Vegan PLANT PROTEIN BAR

Proizvajalec:Optimum Nutrition

15,99 27,99 

PLANT PROTEIN BAR od Optimum Nutrition so izredno kakovostne popolnoma veganske ploščice s kar 18 gramov beljakovin. Večplastna ploščica z okusom temne čokolade z morsko soljo in plastjo z okusne karamele.

BREZPLAČNA DOSTAVA ŽE NAD 10 €!

  • Done DARILO pri nakupu nad 50 €.
  • Done Osebni prevzem v trgovini v Ljubljani.
  • Done Nakup varovan s SSL certifikatom.
  • Done Enostavna BREZPLAČNA vračila!

Opis

► Veliko kakovostnih rastlinskih beljakovin🌱 (18 g na ploščico) s samo 0,5 g sladkorja.

► BREZ umetnih sladil! BREZ glutena!

► Inovativna hrustljava zunanjost z mehko sredico – zares odličnega okusa!

PLANT PROTEIN BAR ploščica iz rastlinskih beljakovin je zasnovana za uživanje kadar koli v dnevu, ne glede na to, ali ste v telovadnici, v avtu ali za mizo.  Je popolno ravnovesje visoke vsebnosti beljakovin in odličnega okusa. Na voljo je v vznemirljivem okusu Morske soli s  temno čokolado, ki ponuja edinstveno hrustljavo teksturo z izkušnjo okusa, ki vam pomaga ostati na pravi poti svojih prehranskih in telesnih ciljev.

Primerna je za vegane in seveda vse druge, ki si želite omejiti vnos živalskih beljakovin. Ta beljakovinska čokoladna ploščica vsebuje kar 18 gramov visokokakovostnih rastlinskih beljakovin (izolat grahovih beljakovin, izolat sojinih beljakovin). Z nizko vsebnostjo sladkorja (manj kot 0,5 g na ploščico) in je BREZ palmovega olja. Odlična alternativa vsem čokoladnim ali piškotnim prigrizkom, ko si zaželite nečesa sladkega.


VO2 Športna Prehrana & Oprema - ON informed sport logo

► Proizvodni obrat Optimum Nutrition v Veliki Britaniji v Middlesbroughu je registriran s strani Informed Sport. Redni inšpekcijski pregledi v proizvodnji in vzorčenje s strani Informed-Sporta potrjujejo kakovost uporabljenih sestavin, neoporečnost glede prepovedanih substanc in integriteto proizvodnega procesa. Uradna stran izdelka proizvajalca na www.optimumnutrition.com

Proizvajalec

Optimum Nutrition

Optimum Nutrition, Inc. (ON) je del globalne prehranske skupine Glanbia in že več kot 30 let postavlja zlati standard v športni prehrani – pomaga športnikom, ki so osredotočeni na zmogljivost, doseči svoje cilje. [show_more more=”Več...” less=”...manj”]

LASTNA PROIZVODNJA

Z najsodobnejšimi proizvodnimi obrati v Middlesbroughu v Združenem kraljestvu je Optimum Nutrition eno redkih podjetij za športno prehrano, ki proizvaja vse izdelke v lastnih proizvodnih enotah. Od samega začetka leta 1986 je Optimum Nutrition vedno uporabljal brez-kompromisen pristop k ohranjanju najvišjih standardov kakovosti.

BEZKOMPROISNA KAKOVOST

Preden se v naših proizvodnih obratih vklopi en sam stroj, strokovnjaki za nabavo Optimum Nutrition skrbno izberejo najbolj vrhunske surovine. Za vsako sestavino je potrebno potrdilo o analizi, ki se nato testira in ponovno testira glede skladnosti. Zagotavljanje kakovosti izvaja dnevne inšpekcijske preglede naših trenutnih objektov, skladnih z dobrimi proizvodnimi praksami (cGMP), ki so registrirani za GMP. Obrat je prav tako registriran Informed Sport and Informed Choice in ima certifikat za živila razreda A BRC. Optimum Nutrition je prednostni dobavitelj angleškega inštituta za šport (EIS).

ZADOVOLJSTVO KUPCEV NA PRVEM MESTU

Stroga izbira sestavin, kontrola kakovosti, laboratorijsko testiranje in proizvodni procesi podjetja Optimum Nutrition so tam iz enega razloga: da vam zagotovimo izdelke za športno prehrano najvišje kakovosti, ki so na voljo. Naše podjetje je bilo ustanovljeno z namenom, da na trg prinese dosledno kakovost in nenehno si prizadevamo postavljati še višje standarde. [/show_more]

Visoko beljakovinska rastlinska ploščica, obložena s čokolado brez mlečnih izdelkov s sladili. Večplastna veganska beljakovinska ploščica z okusom čokolade z morsko soljo, plast z okusom karamele, obložena s temno čokolado s sladili.

ON Plant Protein Bar hranilne vrednosti*

60 g
Energija (kcal) 225
Beljakovine 18 g
Ogljikovi hidrati 21 g
od tega sladkorji 0.5 g
Maščobe 11 g
od tega nasičene 5.5 g
Sol 0.42 g

*sestava za okus Sea Salt Chocolate. Ostale ploščice imajo v sestavi in sestavinah minimalna odstopanja.

Sestavine : temna čokoladna obloga s sladilom (20%) (kakavova masa, sladilo: ksilitol; kakavovo maslo, emulgator: sončnični lecitin), mešanica beljakovin (izolat grahovih beljakovin, izolat sojinih beljakovin), sladila (maltiolvitol), Kakavni sojni krispiji (14%) (izolat sojinih beljakovin, kakav v prahu, škrob), plast arome karamele (10%) (sladilo: maltitol; vlažilec: rastlinski glicerol; kakavovo maslo, voda, emulgator: sončnični lecitin; zgoščevalec: guma; Kakav v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, groba morska sol (0,1 %)), vlažilo (rastlinski glicerol), arašidova pasta, emulgator (sončnični lecitin), kakav v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, kokosovo olje, aroma, izvleček zelenega čaja (Camellia Sinensis Leaf).

Za alergene si oglejte sestavine s krepkimi črkami. Lahko vsebuje tudi oreščke.

Uporabljajte kot del raznolikega in uravnoteženega ter zdravega načina življenja. Prekomerno uživanje lahko povzroči odvajalne učinke. Shranjujte na hladnem in suhem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe. prekomerno uživanje lahko povzroči odvajalne učinke!

Izbirate lahko med pakiranjem 6 ali 12 ploščic. Vsaka ploščica tehta neto 60g.

Morda vam bo prav tako všeč…